LogoPers

NPO Radio 5 presenteert: De Week van de Jaren 70

NPO Radio 5 staat van zaterdag 16 tot en met vrijdag 22 september weer in het teken van De Week van de Jaren 70. Zeven dagen lang draaien de dj’s heerlijke klassiekers uit de seventies. Van Eagles tot Kate Bush, van The Carpenters tot Fleetwood Mac en van ABBA tot The Cats.
12 september 2023

Jan Rietman opent De Week van de Jaren 70 op zaterdag 16 september om 06.00 uur. De hele week draaien de dj’s onder meer hun favoriete singles uit de seventies. Ze laten eerst de bekende A-kant horen, later gevolgd door de doorgaans minder befaamde B-kant, die vaak onterecht onbekend is. Ook is er aandacht voor typische jaren 70-zaken, van woon- en modetrends tot belangrijke nieuwsgebeurtenissen.

Stemmenspel
Tijdens De Week van de Jaren 70 kunnen luisteraars meedoen aan Het Stemmenspel. In elk programma zijn drie bekende stemmen uit het verleden te horen. De hamvraag is steevast: wie zei dit?

Toplijst
Afsluiter van De Week van de Jaren 70 is de door de luisteraars samengestelde Evergreen Toplijst van de Jaren 70, te horen op vrijdag 22 september van 06.00 tot 20.00 uur. Stemmen kan van zaterdag 16 september 08.00 uur tot en met woensdag 20 september 12.00 uur via nporadio5.nl.

NPO Radio 5
NPO Radio 5 is dé zender met muziek uit de jaren 60, 70 en 80 en is te beluisteren via kabel, internet, digitale tv, satelliet en digitale radio (DAB+).

Laatste persberichten
NPO Radio 1 brengt de Europese verkiezingen dichtbij huis
NPO Radio 5 viert verjaardag Boudewijn de Groot: een wonderkind van 80
Broederliefde, DYSTINCT en Siggy & D1ns maken line-up FunX Music Awards compleet
Nieuwe zenderstemmen voor NPO 1 en NPO 3
Genomineerden FunX Music Awards bekend: Jonna Fraser grootste kanshebber
3FM viert Songfestival met EuropapaParty en EuropaParade
Deel deze pagina
NPO Logo
Omroepen
AVROTROS
Algemene inkoopvoorwaarden
Privacy en security
Cookiebeleid
Adverteren (Ster)