LogoPers

NPO Radio 5 zendt live uit vanaf 50PlusBeurs

Dinsdag 20 september tot en met zaterdag 24 september is de 50PlusBeurs in de Utrechtse Jaarbeurs. Wie geen seconde van de gezelligheid wil missen, is bij NPO Radio 5 aan het juiste adres. De publieke radiozender zendt dinsdag tot en met vrijdag tussen 10.00 uur en 18.00 uur live uit vanaf het evenement. Op zaterdag geniet de NPO Radio 5-luisteraar van 10.00 uur tot 16.00 uur van de sfeer op de 50PlusBeurs.
20 september 2016

Bezoekers ervaren zo hoe live radio maken eraan toegaat. Daarnaast is er de mogelijkheid om de NPO Radio 5-presentatoren te ontmoeten. Onder andere Jan Steeman, Tineke de Nooij, Tom Herlaar, Karin de Groot en Petra de Joode lopen over de beurs en bezoeken verschillende stands. Ook schuiven verschillende gasten aan in de mobiele studio. Zo komen John de Wolf, Belinda Meuldijk, Antje Monteiro, Rob Verlinden, Tony Neef en Martin Gaus langs.

Tijdens de uitzendingen is er uiteraard extra aandacht voor alles wat er op de beurs gebeurt. Zo blijven ook thuisblijvers op de hoogte. De radiozender houdt de reguliere programmering aan. Alleen op zaterdag presenteert Yvonne Sprunken vanaf 10.00 uur samen met Remco Hakkert Nederland zingt op verzoek (EO). Daarnaast vervangt Henkjan Smits Ron Brandsteder vanaf 12.00 uur in Rons Radioshow (Omroep MAX).

Laatste persberichten
Podcast Componeren of Verzuipen: hoe topwetenschappers en een componist met muziek de wereld gaan redden
NPO Radio 1 brengt de Europese verkiezingen dichtbij huis
NPO Radio 5 viert verjaardag Boudewijn de Groot: een wonderkind van 80
Broederliefde, DYSTINCT en Siggy & D1ns maken line-up FunX Music Awards compleet
Nieuwe zenderstemmen voor NPO 1 en NPO 3
Genomineerden FunX Music Awards bekend: Jonna Fraser grootste kanshebber
Deel deze pagina
NPO Logo
Omroepen
AVROTROS
Algemene inkoopvoorwaarden
Privacy en security
Cookiebeleid
Adverteren (Ster)