LogoPers

Ook Broederliefde en Thomas Azier op 3FM Awards Festival 2017

Broederliefde, Thomas Azier, Lucas & Steve, Indian Askin en Call It Off zijn toegevoegd aan de line-up van het 3FM Awards Festival in TivoliVredenburg. Dat maakte 3FM-dj Wijnand Speelman zojuist bekend op NPO 3FM. Maandag 17 april, op Tweede Paasdag, spelen ruim 20 Nederlandse acts op één van de vier podia die het 3FM Awards Festival rijk is. 
2 maart 2017

Van 15.30 tot 00.30 uur genieten bezoekers van gevestigde namen en dé nieuwe talenten die je volgens NPO 3FM moet zien. Eerder maakte NPO 3FM al bekend dat Ronnie Flex & Deuxperience, Chef’Special, De Staat, Blaudzun, B-Brave, Teske, Paul Sinha, Jonna Fraser, Rondé, De Likt en Dirtcaps optreden op het 3FM Awards Festival.

De Ronda-zaal staat vanaf 20.30 uur in het teken van de uitreiking van de 3FM Awards: de jaarlijkse muziekprijzen voor de beste Nederlandse acts en artiesten, gekozen door de luisteraars en volgers van NPO 3FM.

Volg de 3FM Awards 2017 live

De 3FM Awards en het 3FM Awards Festival zijn live te volgen via NPO 3FM, 3FM.nl, NPO 3 en NPO 101. Houd NPO 3FM in de gaten voor de complete line-up van het 3FM Awards Festival. Check NPO 3FM, 3FM.nl/Awards en alle 3FM-socials voor meer nieuws over de line-up, de genomineerde artiesten en de kaartverkoop.

Laatste persberichten
Podcast Componeren of Verzuipen: hoe topwetenschappers en een componist met muziek de wereld gaan redden
NPO Radio 1 brengt de Europese verkiezingen dichtbij huis
NPO Radio 5 viert verjaardag Boudewijn de Groot: een wonderkind van 80
Broederliefde, DYSTINCT en Siggy & D1ns maken line-up FunX Music Awards compleet
Nieuwe zenderstemmen voor NPO 1 en NPO 3
Genomineerden FunX Music Awards bekend: Jonna Fraser grootste kanshebber
Deel deze pagina
NPO Logo
Omroepen
AVROTROS
Algemene inkoopvoorwaarden
Privacy en security
Cookiebeleid
Adverteren (Ster)