LogoPers

Prins S. en De Geit uitgeroepen tot NPO 3FM Talent


Prins S. en De Geit, foto: SOGOshow 

Prins S. en De Geit is uitgeroepen tot het laatste 3FM Talent van 2022. Dat heeft 3FM-dj Eva Koreman zojuist bekendgemaakt tijdens de Stemweek van de 3voor12 Song van het Jaar. Acts die tot 3FM Talent worden benoemd staan op het punt van doorbreken en kunnen rekenen op uitgebreide support van de radiozender. 
21 november 2022

Eerder waren dat Kensington, Chef’Special, Son Mieux en S10. Momenteel maken Personal Trainer, Elephant en MAXINE deel uit van het traject dat 3FM in het leven heeft geroepen om de meest veelbelovende nieuwe Nederlandse artiesten allround te steunen. Zo is de muziek van Prins S. en De Geit de komende tijd veelvuldig te horen op 3FM, zijn ze regelmatig in de studio voor live-optredens en vind je ze op de online- en social kanalen van 3FM. 

Waar Prins S. en De Geit langskomen staat de boel gegarandeerd op zijn kop. In 2022 heeft de band al een flink aantal grote shows en festivals achter hun naam staan, zoals Lowlands, Dauwpop, Parkpop, Appelpop en Into The Woods. Op vrijdag 2 december zijn ze de afsluitende act tijdens het 3voor12 Song van het Jaar Festival in de Maassilo in Rotterdam. En het houdt niet op: de touragenda voor 2023 puilt al uit met optredens. Te beginnen bij ESNS op de Noorderslagavond. De Haagse band met frontman Scott Beekhuizen (Prins S.), Marne Miesen op de gitaar en Daniel Ortgiess op de synths brengt op vrijdag 25 november hun langverwachte debuutalbum uit. 3FM ochtendshow-dj’s Rob Janssen en Wijnand Speelman zijn fans van het eerste uur.

“Als je de naam hoort denk je: dat moet gekkigheid zijn. Als je de muziek beluistert, of nog beter: live ziet, snap je dat het dat allesbehalve is. Prins S. en De Geit maakt hypnotiserende, soms dromerige muziek die je meevoert door het creatieve brein van Scott en zijn maten”, vertelt 3FM-dj Rob Janssen. “Ik leerde ze kennen met hun single ’Nacht’ en ben ze daarna fanatiek blijven volgen en draaien op 3FM. Kei blij dat ze nu 3FM Talent zijn, ik kan niet wachten om heel Nederland hieraan bloot te stellen.”

Over 3FM Talent
3FM Talent richt zich op niet te missen up-and-coming acts uit Nederland. Ze hebben al meters gemaakt en staan op het punt voor een groter publiek door te breken. 3FM helpt 3FM Talent-acts door ze langere tijd op allerlei manieren op de voet te volgen. Zo wordt hun muziek gedraaid op 3FM en komen ze regelmatig langs in de 3FM-studio. Via de programma's en op de 3FM online- en social-kanalen leer je de 3FM Talent-acts nog beter kennen. Ook mogen ze niet ontbreken op evenementen als 3FM Serious Request of de 3FM Awards. Eerder dit jaar werden Personal Trainer, KUZKO, Elephant en MAXINE uitgeroepen tot 3FM Talent. Andere meer recente 3FM Talents zijn Son Mieux, MEAU, Wies, Banji, Antoon, Froukje, The Vices, S10 en Goldband.

Laatste persberichten
Podcast Componeren of Verzuipen: hoe topwetenschappers en een componist met muziek de wereld gaan redden
NPO Radio 1 brengt de Europese verkiezingen dichtbij huis
NPO Radio 5 viert verjaardag Boudewijn de Groot: een wonderkind van 80
Broederliefde, DYSTINCT en Siggy & D1ns maken line-up FunX Music Awards compleet
Nieuwe zenderstemmen voor NPO 1 en NPO 3
Genomineerden FunX Music Awards bekend: Jonna Fraser grootste kanshebber
Deel deze pagina
NPO Logo
Omroepen
AVROTROS
Algemene inkoopvoorwaarden
Privacy en security
Cookiebeleid
Adverteren (Ster)