LogoPers

Radio 2 werft voor vacature tijdens Nationale Aan de Slag Dag

De Nationale Aan De Slag-dag op Radio 2 krijgt wellicht voor één luisteraar een heel gelukkig verloop. Radio 2 werft op deze 7e september voor een afdelingssecretaresse (m/v) en hoopt via deze weg een kandidaat voor de functie te selecteren. Het betreft een administratieve fulltime functie waarbij je werkt voor de directie radioprogrammering van de NPO. Alle informatie over de vacature staat op www.radio2.nl.
1 september 2009

Een selectieteam staat de hele dag klaar om sollicitatiebrieven en cv’s te beoordelen en de meest geschikte kandidaten uit te nodigen voor een gesprek. Wie een kans wil maken en denkt over de juiste kwaliteiten te beschikken doet er goed aan om op 7 september ruimte in de agenda te houden.

“Het is een onorthodoxe manier van werving”, zegt Kees Toering, zendermanager van Radio 2. “Het ligt wel in het verlengde van de gedachte dat iedereen op deze 7e september weer aan de slag is of aan de slag gaat. Het hele sollicitatietraject wordt met veel zorg door experts behandeld. Alle procedures worden daarbij in acht genomen, zij het alleen op een versnelde manier . Dat komt goed uit want in principe kan een nieuwe afdelingssecretaresse al op 1 oktober starten. In deze mindere economische tijden is het fijn als je iemand aan een job kan helpen. Het is een administratieve baan, maar wel in een dynamische omgeving. Belangstellenden kunnen hun CV en motivatie mailen naar aandeslag@radio2.nl.”

Nationale Aan de Slag Dag
Radio 2 luidt het school-, studie- en werkseizoen op 7 september in met de Nationale Aan de Slag-dag. Op deze dag gaat heel Nederland na de zomervakantie weer gezamenlijk aan het werk of naar school.
Muziek is de rode draad op de Nationale Aan de Slag Dag en luisteraars spelen een belangrijk rol.
Via de website van Radio 2 zijn speciale Aan De Slag-vlaggen te downloaden. Luisteraars planten de vlaggen op de plek waar zij aan het werk gaan; op kantoor, in een schoolklas of thuis in de woonkamer. Verslaggevers van Radio 2 gaan langs bij luisteraars die hun Aan De Slag-vlag hebben opgehangen. Op deze manier probeert Radio 2 in alle 441 gemeenten van Nederland de werklust te peilen.
Luisteraars bepalen de muziek die op 7 september op Radio 2 te horen is. De radiozender draait alleen verzoekplaten van de luisteraars: liedjes die motiveren om weer aan de slag te gaan.

Bert Kranenbarg presenteert tussen 17.00 en 19.00 uur het Fileconcert. Op een terrein naast de A27 in Lexmond kiest hij een nieuw Filelied. Optredende artiesten zijn onder anderen Acda & De Munnik, Bertolf, Lange Frans en Miss Montreal.

Jan-Willem Roodbeen sluit De Nationale Aan De Slag-dag tussen 19.00 en 20.00 af. Hij checkt of in elke gemeente in Nederland Radio 2 aan staat én maakt bekend, of het Radio 2 gelukt is een nieuwe afdelingssecretaresse (m/v) te vinden.

Voor meer informatie: www.radio2.nl. Kandidaten die willen solliciteren kunnen hun CV voorzien van motivatie sturen naar aandeslag@radio2.nl.

Laatste persberichten
Podcast Componeren of Verzuipen: hoe topwetenschappers en een componist met muziek de wereld gaan redden
NPO Radio 1 brengt de Europese verkiezingen dichtbij huis
NPO Radio 5 viert verjaardag Boudewijn de Groot: een wonderkind van 80
Broederliefde, DYSTINCT en Siggy & D1ns maken line-up FunX Music Awards compleet
Nieuwe zenderstemmen voor NPO 1 en NPO 3
Genomineerden FunX Music Awards bekend: Jonna Fraser grootste kanshebber
Deel deze pagina
NPO Logo
Omroepen
AVROTROS
Algemene inkoopvoorwaarden
Privacy en security
Cookiebeleid
Adverteren (Ster)