LogoPers

Rico Verhoeven, Monica Geuze, Churandy Martina, Dave Roelvink, Supergaande e.a. reiken FunX Music Awards uit

Aanstaande dinsdag 23 mei organiseert NPO FunX de vierde editie van de FunX Music Awards: dé publieksprijzen van FunX voor de beste dj’s, zangers, MC’s en groepen van eigen bodem. FunX-DJ Shay presenteert in Paradiso in Amsterdam de awards. Dit jaar reiken Rico Verhoeven, Monica Gueze en Miss Nederland Zoey Ivory de felbegeerde awards uit. Vorige week werd al bekend dat ook Churandy Martina, Dave Roelvink, Supergaande en Defano Holwijn morgenavond de FunX Music Awards uitreiken.
22 mei 2017

Boef en Broederliefde
De FunX Music Awards worden uitgereikt in elf categorieën: Artist of the Year, Best Song, Best FunX Talent, Best Album, Best Collabo, Best DJ, Best Group, Best MC, Best Singer, Best Producer and Best Video. Dit jaar hebben Boef (7) en Broederliefde (6) de meeste nominaties in de wacht gesleept. FunX-luisteraars hebben de afgelopen weken massaal hun stem laten horen en tijdens de show kunnen ze nog stemmen op hun Artist of the Year via funx.nl/awards.

Live-optredens
Jayh is toegevoegd aan de line-up van artiesten die tijdens de awardshow een live-optreden geven. Naast Jayh zijn er in de Grote Zaal van Paradiso optredens van Broederliefde, Ronnie Flex, Boef, Mula B, Sevn Alias, Jairzinho, F1rstman en Jonna Fraser.

Live on air
Tussen 16.00 en 19.00 uur chillen verschillende artiesten live bij FunX-dj’s Morad en Dyantha in de uitzending. Tussen 19.00 en 23.00 uur is er een speciale FunX Music Awards-uitzending te horen, met FunX-dj’s Jaimy en Riza. Natuurlijk schuiven alle winnaars van de avond live aan bij ze in de studio en laten zij de beste optredens on air horen. De awards zijn ook te volgen via FunX.nl, de socials van NPO FunX en de FunX app. De hele dag door krijgen luisteraars al sneak-peaks via de socials van FunX.

Zaterdagavond 27 mei om 22.20 uur zendt NPO 3 een samenvatting van de awardshow uit, met presentatie van FunX-dj Fernando.

Alleen on air en online maken luisteraars kans op exclusieve toegangskaarten voor de FunX Music Awards.

Voor meer informatie over de FunX Music Awards 2017: funx.nl/awards.

Laatste persberichten
Podcast Componeren of Verzuipen: hoe topwetenschappers en een componist met muziek de wereld gaan redden
NPO Radio 1 brengt de Europese verkiezingen dichtbij huis
NPO Radio 5 viert verjaardag Boudewijn de Groot: een wonderkind van 80
Broederliefde, DYSTINCT en Siggy & D1ns maken line-up FunX Music Awards compleet
Nieuwe zenderstemmen voor NPO 1 en NPO 3
Genomineerden FunX Music Awards bekend: Jonna Fraser grootste kanshebber
Deel deze pagina
NPO Logo
Omroepen
AVROTROS
Algemene inkoopvoorwaarden
Privacy en security
Cookiebeleid
Adverteren (Ster)