LogoPers

Rob Stenders vanaf januari in de middag op NPO Radio 2

Jan-Willem Roodbeen presenteert late night-show
15 september 2015


 

Rob Stenders (AVROTROS) is vanaf januari 2016 elke werkdag te horen van 14:00 en 16:00 uur met het programma ‘Stenders de schrik van alle zenders’ op NPO Radio 2. Stenders neemt in de middag het stokje over van Jan-Willem Roodbeen (AVROTROS). Zijn ‘Roodshow’ verhuist naar de avond van NPO Radio 2.
 
Rob Stenders: "Ik ga het proberen net iets anders te doen. De muziek in 'Stenders de schrik van alle zenders' (wees niet bang, is maar een werktitel) discrimineert niet op leeftijd, genre of angst voor het verliezen van luisteraars. Veel briljante ouwe meuk door alle decennia heen gaat de Radio 2-bak op, maar ik ga natuurlijk ook weer mijn best doen onze luisteraars heel veel nieuwe muziek door de strot te duwen. Omdat mijn gevoel voor humor niet veel verder gaat dan het afgekeurde materiaal van Seth Gaaikema is het goed dat de man van Draadstaal Dennis van de Ven met enige regelmaat te horen zal zijn. Weet je zeker dat er ook echt iets te lachen valt. I'll go where the music takes me. NPO Radio 2 dus!”
 
‘De Platenbonza’ die Stenders tot het einde van het jaar op zaterdagmiddag van 14:00 tot 16:00 uur presenteert, verhuist per 1 januari naar de vrijdagmiddag. Op die plek zijn de luisteraars simpelweg de zenderbaas.

 

De ‘Roodshow Late Night’ 
 
Vanaf januari is Jan-Willem Roodbeen van maandag tot en met donderdag van 22:00-0:00 uur op NPO Radio 2 te horen. Jan-Willem Roodbeen: “In de avond is er bij uitstek ruimte om zowel muzikaal als inhoudelijk het avontuur op te zoeken. De ‘Roodshow Late Night’ blijft een vertrouwd geluid, maar is geen avond hetzelfde!”
 
Henk van Steeg (EO) presenteert nu de late avond en is vanaf januari op zondag op NPO Radio 2 te horen.
 
Zendermanager Jurre Bosman: “Met Rob Stenders in de middag op NPO Radio 2 krijgt deze radioman pur sang weer de plek op de Nederlandse radio die hij verdient. De ‘Roodshow’ is één van de best gewaardeerde programma’s van NPO Radio 2. Jan-Willem Roodbeen en zijn team gaan met de Late Night versie van de huidige middagshow onze avondprogrammering nog meer uitstraling geven.”
 
Op maandag 5 oktober start Gerard Ekdom (BNN-VARA) met zijn nieuwe ochtendprogramma ‘Ekdom in de Ochtend’ op NPO Radio 2. De complete programmering van NPO Radio 2 vanaf januari 2016 wordt dit najaar bekendgemaakt.

Laatste persberichten
Podcast Componeren of Verzuipen: hoe topwetenschappers en een componist met muziek de wereld gaan redden
NPO Radio 1 brengt de Europese verkiezingen dichtbij huis
NPO Radio 5 viert verjaardag Boudewijn de Groot: een wonderkind van 80
Broederliefde, DYSTINCT en Siggy & D1ns maken line-up FunX Music Awards compleet
Nieuwe zenderstemmen voor NPO 1 en NPO 3
Genomineerden FunX Music Awards bekend: Jonna Fraser grootste kanshebber
Deel deze pagina
NPO Logo
Omroepen
AVROTROS
Algemene inkoopvoorwaarden
Privacy en security
Cookiebeleid
Adverteren (Ster)