LogoPers

Sharid Alles vertrekt bij NPO 3FM

Sharid Alles stopt per januari 2022 als zendermanager van NPO 3FM. Dit heeft zij vanochtend via het onderstaande bericht bekendgemaakt. Sharids taken worden per januari overgenomen door Menno de Boer. Hij zal worden bijgestaan door Erik van Hengstum in de rol van waarnemend adjunct-zendermanager. Erik zal dit combineren met zijn huidige taken als zakelijk manager bij Directie Audio.

In het nieuwe jaar volgt een sollicitatieprocedure voor de definitieve benoeming van een nieuwe zendermanager en adjunct-zendermanager voor NPO 3FM.

16 november 2021

Beste allemaal,

Na 3,5 jaar als zendermanager te hebben gewerkt voor 3FM, heb ik besloten mijn functie neer te leggen per 1 januari 2022.

De afgelopen jaren heb ik met een steeds sterker en completer wordend team, mede aangevoerd door Robbert-Jan van de Velde, gewerkt aan het terugbrengen van het oorspronkelijke 3FM-DNA naar het station. Ik ben trots op de muzikale koers die mede onder leiding van Roosmarijn Reijmer verder vorm heeft gekregen, de sterke programmering waar we in het nieuwe jaar mee verdergaan, de voorzichtige groei van LTA binnen de doelgroep en de flinke groei die we online en in podcasts hebben bereikt. Daarnaast hebben we de afgelopen moeilijke coronajaren hard geïnvesteerd in het ondersteunen van het livecircuit: door het betalen van artiesten, maar ook door bijvoorbeeld van de 3FM Awards een Fieldlab Event te maken.

Ik wil graag de NPO en de omroepen bedanken voor het in mij gestelde vertrouwen, ik ben tot op de dag van vandaag gesteund en heb dat ook zo gevoeld.

In de aankomende tijd bijt ik me nog volop vast in 3FM Serious Request en in de terugkeer van het Glazen Huis. In het nieuwe jaar zal ik mijn opvolger Menno de Boer op weg helpen waar nodig en mogelijk. Daarnaast zal ik mijn tweede kinderboek afschrijven en rustig bekijken wat er verder op mijn pad komt.

Groet,
Sharid Alles

Laatste persberichten
Podcast Componeren of Verzuipen: hoe topwetenschappers en een componist met muziek de wereld gaan redden
NPO Radio 1 brengt de Europese verkiezingen dichtbij huis
NPO Radio 5 viert verjaardag Boudewijn de Groot: een wonderkind van 80
Broederliefde, DYSTINCT en Siggy & D1ns maken line-up FunX Music Awards compleet
Nieuwe zenderstemmen voor NPO 1 en NPO 3
Genomineerden FunX Music Awards bekend: Jonna Fraser grootste kanshebber
Deel deze pagina
NPO Logo
Omroepen
AVROTROS
Algemene inkoopvoorwaarden
Privacy en security
Cookiebeleid
Adverteren (Ster)