LogoPers

Son Mieux, Rondé en Prins S. en de Geit treden op bij 3FM Awards

Op donderdag 23 maart is het zover: NPO 3FM reikt dan de publieke popprijzen uit tijdens de 3FM Awards! De line-up van de awardshow is vandaag bekendgemaakt. Niemand minder dan Son Mieux, Rondé en Prins S. en de Geit treden op bij de 3FM Awards. Dit jaar vanuit poppodium het PAARD in Den Haag, gepresenteerd door de 3FM-dj's. De kaartverkoop voor de show is vandaag gestart via 3FM.nl/awards.
16 februari 2023


De 3FM Awards zijn de enige jaarlijkse popprijzen die geheel door het publiek gekozen worden. 3FM-luisteraars kunnen vanaf maandag 13 maart stemmen op de genomineerden in zeven categorieën: Beste Artiest, Beste Groep, Beste Song, Beste Album, Beste Indie Act, Beste Samenwerking en Beste Nieuwkomer. De awards worden uitgereikt door ochtend-dj’s Rob Janssen en Wijnand Speelman, middagduo Barend van Deelen en Nellie Benner en weekend-dj’s Mark van der Molen en Mai Verbij.

Daarnaast reikt de zender eerder al de Schaal van Rigter uit, dé 3FM Award voor het meest gedraaide Nederlandse nummer op 3FM van het afgelopen jaar. Vorig jaar mocht Rondé de award in ontvangst nemen voor het nummer ‘Hard To Say Goodbye’. Wie er dit jaar met de 3FM Legend Award naar huis gaat maakt 3FM ook eerder bekend. De 3FM Legend Award is in het leven geroepen om een organisatie, persoon of groep te bedanken voor hun inzet voor de muziekindustrie. Eerder wonnen Kensington en Jan Smeets de prijs.

De 3FM Awards zijn via 3FM, 3FM.nl en de 3FM-app te volgen, beelden van de show zijn na afloop terug te vinden op de online kanalen van 3FM.

Over 3FM Awards
De 3FM Awards zijn de jaarlijkse publieke popprijzen voor de beste Nederlandse acts en artiesten. Luisteraars bepalen de winnaars van de awards in de volgende categorieën: Beste Artiest, Beste Groep, Beste Song, Beste Album, Beste Indie Act, Beste Samenwerking en Beste Nieuwkomer. Daarnaast reikt 3FM ook de Schaal van Rigter en de 3FM Legend Award uit. De uitreiking van de 3FM Awards is op donderdag 23 maart in poppodium PAARD in Den Haag en te volgen via 3FM, 3FM.nl en de 3FM-app. Ga voor meer informatie naar 3FM.nl/awards.
Laatste persberichten
Podcast Componeren of Verzuipen: hoe topwetenschappers en een componist met muziek de wereld gaan redden
NPO Radio 1 brengt de Europese verkiezingen dichtbij huis
NPO Radio 5 viert verjaardag Boudewijn de Groot: een wonderkind van 80
Broederliefde, DYSTINCT en Siggy & D1ns maken line-up FunX Music Awards compleet
Nieuwe zenderstemmen voor NPO 1 en NPO 3
Genomineerden FunX Music Awards bekend: Jonna Fraser grootste kanshebber
Deel deze pagina
NPO Logo
Omroepen
AVROTROS
Algemene inkoopvoorwaarden
Privacy en security
Cookiebeleid
Adverteren (Ster)