LogoPers

Studentenkamer als podium voor 3FM Serious Talent-gigs

Studenten uit het hele land strijden om 3FM-huiskamerconcert
9 september 2015

 

NPO 3FM en Stukafest studentenkamerfestival slaan de handen ineen. Als een ware estafette hopt NPO 3FM een half jaar lang van provincie naar provincie, van studentenkamer naar studentenkamer. Studentenhuizen geven zich vanaf vandaag via 3fm.nl of via de 3FM-app op om kans te maken op een huiskamerconcert van een 3FM Serious Talent band of artiest.

In het kader van de ‘3FM Serious Talent Stukafestafette’ maken 3FM Serious Talent bands en artiesten een tour langs zes provincies in Nederland: Zuid-Holland, Gelderland, Noord-Holland, Limburg, Groningen en Utrecht. Elke maand verkiest NPO 3FM samen met Stukafest het leukste studentenhuis van de provincie. Dat huis is voor één avond het podium voor het 3FM-huiskamerconcert, waar de radiozender natuurlijk online verslag van doet.

Een half jaar lang staat elke maand één provincie centraal. In september vindt het eerste concert plaats in de provincie Zuid-Holland.

3FM Serious Talent
3FM Serious Talent is constant op zoek naar jong, onbekend en veelbelovend muzikaal talent. De publieke popzender koos afgelopen jaar twintig veelbelovende bands en artiesten, die naast airplay op NPO 3FM ook kans maken om op te treden op grote festivals zoals Noorderslag, Zwarte Cross, Sziget en 3FM Serious Request. Bands en artiesten die doorbraken als 3FM Serious Talent zijn o.a. Jett Rebel, Dotan, Kensington, Sue The Night, Sunday Sun, Miss Montreal, Caro Emerald en Rondé.

Als studentenhuis mee doen? Kijk op www.3fm.nl voor meer informatie.

3FM Serious Request Stukafestafette Promo

Laatste persberichten
Podcast Componeren of Verzuipen: hoe topwetenschappers en een componist met muziek de wereld gaan redden
NPO Radio 1 brengt de Europese verkiezingen dichtbij huis
NPO Radio 5 viert verjaardag Boudewijn de Groot: een wonderkind van 80
Broederliefde, DYSTINCT en Siggy & D1ns maken line-up FunX Music Awards compleet
Nieuwe zenderstemmen voor NPO 1 en NPO 3
Genomineerden FunX Music Awards bekend: Jonna Fraser grootste kanshebber
Deel deze pagina
NPO Logo
Omroepen
AVROTROS
Algemene inkoopvoorwaarden
Privacy en security
Cookiebeleid
Adverteren (Ster)