LogoPers

Touretappe weer op NPO 2

De NOS blijft vanmiddag op NPO 1 extra lange Journaals uitzenden in verband met de ontwikkelingen in Turkije. Dit gebeurt op de hele uren tot en met 17.00 uur. Als gevolg hiervan verschuift de Touretappe vandaag weer naar NPO 2. De uitzending start om 14.10 uur. Daarvoor wordt om 13.13 uur de herhaling van De Avondetappe op NPO 2 uitgezonden.
16 juli 2016

Op NPO 2 komen daardoor de volgende programma’s te vervallen: Arm & Rijk: Havana (VPRO), Vreemde Tralies: Japan (EO), Kijken in de ziel: Schrijvers (NTR), Fryslân DOK: Fryslân DOK Op de planken - 25 jaar De Kast (ROF), Smakelijke verhalen!: Turkse Songül Mutluer (NTR) en BinnensteBuiten (KRO-NCRV). Vanaf 18.10 uur is het uitzendschema van NPO 2 ongewijzigd.

 

Radio

NPO Radio 1 brengt de hele dag het laatste nieuws over de mislukte staatsgreep in Turkije, naast het verslag van de Tour de France. Op de andere NPO-radiozenders worden luisteraars in de reguliere programmering ook op de hoogte gehouden. Op NPO FunX is er op de zender en online via FunX.nl veel ruimte voor reacties en gevoelens van luisteraars bij de couppoging van gisteravond.

Laatste persberichten
Podcast Componeren of Verzuipen: hoe topwetenschappers en een componist met muziek de wereld gaan redden
NPO Radio 1 brengt de Europese verkiezingen dichtbij huis
NPO Radio 5 viert verjaardag Boudewijn de Groot: een wonderkind van 80
Broederliefde, DYSTINCT en Siggy & D1ns maken line-up FunX Music Awards compleet
Nieuwe zenderstemmen voor NPO 1 en NPO 3
Genomineerden FunX Music Awards bekend: Jonna Fraser grootste kanshebber
Deel deze pagina
NPO Logo
Omroepen
AVROTROS
Algemene inkoopvoorwaarden
Privacy en security
Cookiebeleid
Adverteren (Ster)