LogoPers

UPDATE: NPO-programmering aangepast

Ook vanavond is er op NPO 1 een ingelaste uitzending over de overleden Johan Cruijff (68). Studio Sport besteedt aandacht aan de Nederland - Frankrijk, een oefenwedstrijd die in het teken staat van Cruijff. Op NPO 2 wordt zondagavond de 2Doc-documentaire Johan Cruijff: En un momento dado uitgezonden. Meer informatie over de programma's en de laatste updates over de wijzigingen in de programmering vind je op npo.nl.
25 maart 2016
  • NPO 1: Studio Sport: Johan Cruijff, vrijdag 25 maart, 22.25 uur, NOS
  • NPO 2: 2Doc: Johan Cruijff: En un momento dado, zondag 27 maart, 22.15 uur, HUMAN

 

Nieuwsbericht van 24-03-2016: 
Aangepaste NPO-programmering in verband met het overlijden van Johan Cruijff (68)

Zojuist werd bekend dat Johan Cruijff op 68-jarige leeftijd in zijn woonplaats Barcelona is overleden. NPO past op zowel televisie als radio de programmering aan en op npo.nl is een speciale pagina te vinden met programma's waarin de voetballegende te zien was.

NPO 1
Tot 18.00 uur zijn doorlopend extra uitzendingen van het NOS Journaal op NPO 1. Deze extra uitzendingen zijn hier te volgen.

Tussen 18.00 en 18.30 uur een extra lang NOS Journaal, inclusief sport. Vervolgenst staan EenVandaag (AVROTROS) en De Wereld Draait Door (VARA) in het teken van Johan Cruijff. Na het journaal van 20.00 uur is om 20.40 uur The Passion (EO/KRO-NCRV) live te zien op NPO 1.

 

NPO 2
Hallo Nederland (MAX) om 17.00 uur en Tijd voor Max (MAX) om 17.21 uur verhuizen van NPO 1 naar NPO 2. Om 20.30 uur wordt uitgezonden: NOS Studio Sport Overlijden Cruijff. Hierdoor komen te vervallen Kijken in de ziel: Schrijvers (NTR) en Volle Zalen (AVROTROS), nieuwe uitzenddatum van deze programma’s volgt z.s.m. Vanaf 22.00 uur Nieuwsuur (NTR) is de planning ongewijzigd.

 

Radio
Op alle radiozenders wordt aandacht besteed aan Johan Cruijff. Op NPO Radio 1 verzorgt de NOS de komende uren een speciale uitzending over Cruijff.

In de loop van de middag volgt meer informatie over de aangepaste programmering.

Laatste persberichten
Podcast Componeren of Verzuipen: hoe topwetenschappers en een componist met muziek de wereld gaan redden
NPO Radio 1 brengt de Europese verkiezingen dichtbij huis
NPO Radio 5 viert verjaardag Boudewijn de Groot: een wonderkind van 80
Broederliefde, DYSTINCT en Siggy & D1ns maken line-up FunX Music Awards compleet
Nieuwe zenderstemmen voor NPO 1 en NPO 3
Genomineerden FunX Music Awards bekend: Jonna Fraser grootste kanshebber
Deel deze pagina
NPO Logo
Omroepen
AVROTROS
Algemene inkoopvoorwaarden
Privacy en security
Cookiebeleid
Adverteren (Ster)