LogoPers

Veel aandacht voor EK Vrouwenvoetbal op NPO Radio 1 en online

Op NPO Radio 1 en nporadio1.nl is vanaf vandaag, vrijdag 14 juli, veel aandacht voor het grootste EK vrouwenvoetbal ooit, dat van 16 juli tot en met 6 augustus in Nederland plaatsvindt. Naast een dagelijks EK-journaal gaat NPO Radio 1, onder leiding van voetbalcommentator en juryvoorzitter Evert ten Napel, op zoek naar de beste vrouwelijke voetbalcommentator van Nederland. De publieke nieuwszender roept vrouwen van alle leeftijden op om hun commentaar in te spreken en online in te sturen.
14 juli 2017

Op nporadio1.nl leggen bekende Nederlanders en oud-voetballers zoals Daphne Koster, Leonne Stentler en Viggo Waas uit waar een goede commentator aan moet voldoen. Vrouwelijke deelnemers van alle leeftijden voorzien de legendarische snoekduik van Robin van Persie uit 2014 van commentaar. Door dit commentaar online in te sturen, maken deelnemers kans op eeuwige roem en twee kaarten voor de finale van het EK op 6 augustus in Enschede.

Van reportages, live verslagen tot het laatste nieuws vanuit het Oranje-kamp: tijdens de poulefase praat het NPO Radio 1-programma De Ochtend luisteraars elke werkdag bij met het EK-journaal. Op vrijdag 14 juli komt het KRO-NCRV programma rechtstreeks vanaf het KNVB-trainingscomplex in Zeist. Ghislaine Plag ontvangt onder meer Bert van Oostveen (de toernooidirecteur), Minke Booij (manager vrouwenvoetbal bij de KNVB) en bondscoach Sarina Wiegman om te praten over de technologische ontwikkelingen in en waardering voor het vrouwenvoetbal. In Langs de Lijn (NOS) horen luisteraars volledige duels en delen van de knock-outfase van Oranje.

Meer informatie op: www.nporadio1.nl/ek-vrouwenvoetbal

Laatste persberichten
Podcast Componeren of Verzuipen: hoe topwetenschappers en een componist met muziek de wereld gaan redden
NPO Radio 1 brengt de Europese verkiezingen dichtbij huis
NPO Radio 5 viert verjaardag Boudewijn de Groot: een wonderkind van 80
Broederliefde, DYSTINCT en Siggy & D1ns maken line-up FunX Music Awards compleet
Nieuwe zenderstemmen voor NPO 1 en NPO 3
Genomineerden FunX Music Awards bekend: Jonna Fraser grootste kanshebber
Deel deze pagina
NPO Logo
Omroepen
AVROTROS
Algemene inkoopvoorwaarden
Privacy en security
Cookiebeleid
Adverteren (Ster)