LogoPers

Venz & Jiggy Djé zijn terug op FunX met nieuwe radioshow Sunday Service

Vanaf aanstaande zondag 4 oktober zijn Venz & Jiggy Djé terug op FunX met de nieuwe show Sunday Service. Iedere zondagavond presenteren zij van 19.00 tot 21.00 uur op FunX de beste nieuwe muziek en spreken zij met uiteenlopende gasten. Een nieuw programma waarbij een breed palet aan genres wordt besproken, met een focus op hiphop en elektronische muziek.
2 oktober 2015

Een nieuw format met een andere insteek, op dezelfde tijd als hun eerdere radioshow Wat Anders. “Na het afsluiten van de show Wat Anders, waar we ruim negen jaar aan hebben gewerkt, willen we fris terugkomen met een show die ook nú bij ons past. Dat betekent dezelfde humor, maar andere kwaliteitsmuziek en een breder scala aan gasten.” aldus host Vincent Reinders.

Venz & Jiggy DjéFunX dj’s Venz (Vincent Reinders) en Jiggy Djé (Vincent Patty) zijn geen onbekenden in de Nederlandse muziekwereld. Naast hun jarenlange ervaring in het radiomaken zijn ze daarbuiten beiden oprichters van goedlopende bedrijven. Vincent Reinders geeft sinds 2009 leiding aan hét internationale kwaliteits-muziekplatform 22tracks, dat actief is in Nederland, België, Frankrijk en Engeland. Vincent ‘Jiggy Djé’ Patty is rapper en eigenaar van het gevierde platenlabel Noah’s Ark, met artiesten als Kraantje Pappie, Murda, Hef, FilosofischeStilte en Dusty. Daarnaast is hij docent aan de Herman Brood Academie en onderdeel van rapgroep Great Minds.

Sunday Service

Elke zondagavond, 19:00 - 21:00 uur op FunX

FunXFunX is de publieke zender voor jongeren in de grote steden. De FunX dj’s draaien een aantrekkelijke mix van R&B, hiphop, dance, reggae en praten de luisteraar dagelijks bij over de actualiteit en entertainment. Met FunX Talent is de zender een belangrijke kweekvijver voor nieuw Nederlands talent. De zender doet verslag van relevante festivals en evenementen in de grote steden.

FunX is te ontvangen via (digitale) kabel, Digital Radio+, de website FunX.nl en de FunX-app voor smartphones en tablets. In de vier grote steden is FunX met een lokale editie ook via de FM te ontvangen: Amsterdam 96.1, Rotterdam 91.8, Den Haag 98.4 en Utrecht 96.1 FM.

Meer informatie? Kijk op www.funx.nl.

Laatste persberichten
Podcast Componeren of Verzuipen: hoe topwetenschappers en een componist met muziek de wereld gaan redden
NPO Radio 1 brengt de Europese verkiezingen dichtbij huis
NPO Radio 5 viert verjaardag Boudewijn de Groot: een wonderkind van 80
Broederliefde, DYSTINCT en Siggy & D1ns maken line-up FunX Music Awards compleet
Nieuwe zenderstemmen voor NPO 1 en NPO 3
Genomineerden FunX Music Awards bekend: Jonna Fraser grootste kanshebber
Deel deze pagina
NPO Logo
Omroepen
AVROTROS
Algemene inkoopvoorwaarden
Privacy en security
Cookiebeleid
Adverteren (Ster)