Logo

Ik wil mij aanmelden bij NPO Campus

Want ik wil dj of presentator worden
Aanmelden

Je wil dj of presentator worden op een van de publieke radiostations

Dat is leuk. Wij zijn NPO Campus. Wie ben jij? Je introduceert jezelf bij ons. Dat kan met een video, waarin je jezelf voorstelt en uitlegt wat jij de luisteraars van jouw favoriete zender wil laten horen. Je kunt ook een demo (audio) insturen met fragmenten van je bestaande lokale programma of audio dat je speciaal voor ons maakt. Wij willen vooral horen of zien wie jij bent en wat jij te vertellen hebt. Mail de demo of het filmpje naar NPO Campus (info@npocampus.nl) of upload het via het aanmeldformulier op deze website. Je krijgt altijd respons met persoonlijke feedback. En misschien ontvang je een uitnodiging voor de kennismakingsworkshop. 

Word je van daaruit opgenomen in het NPO Campus programma, dan gaan we je begeleiden en trainen. Je neemt deel aan workshops en mag oefenen in onze off-air studio. Gaat dat goed, dan ga je elke week een eigen programma maken op onze opleidingszender NPO Campus Radio. Daar mag je experimenteren en een eigen vorm ontwikkelen. Denken wij dat je klaar bent voor een groter publiek, dan kan je een programma gaan maken in de nacht van jouw favoriete radiostation. Op 3FM, NPO Radio 2, NPO Klassiek en FunX zijn speciale programma’s met een opleidingsplan.

Maak jij je programma in de nachtprogrammering dan wordt je intensief gecoacht en neem je deel aan een geweldig workshopprogramma. Het hele opleidingstraject duurt een aantal jaren en is goed te combineren met een studie of parttime baan. 

Wie ben jij?

We dagen je in de opleiding uit om jezelf te zijn en de luisteraar te laten horen met welke bril jij naar de wereld kijkt. Je wordt dus niet in een mal gegoten. Daarnaast leer je alles om technisch goede radio te kunnen maken. Bij NPO Campus leer je van verschillende experts en ervaringsdeskundigen zo'n beetje alles wat er maar te leren valt. Aan het einde van het opleidingstraject weet je wie je bent, wat jou zo jou maakt en welke stijl radiomaken bij jou past.

 

Ook interessant

Wat is NPO Campus?

FAQ

Aanmeldformulier

Klaar voor de start?

Lees onze FAQ goed door en meld je daarna aan via ons online formulier.

Veelgestelde vragenAanmeldformulier
NPO Logo
Snel naar
NPO Luister
Social media
Algemene inkoopvoorwaarden
Privacy en security
Cookiebeleid
Adverteren (Ster)