Logo

Summer School

Jaarlijkse radio-bootcamp

De Summer School is de jaarlijkse radio-bootcamp van NPO Campus. Een tiental talenten wordt 5 dagen lang ondergedompeld in veel facetten van het radiomaken; draaiboek maken, techniek, interviewen, preppen enzovoorts. Die talenten zijn in de maanden voor de NPO Campus Summer School geselecteerd en nemen meestal al deel aan de opleiding. Tijdens de Summer School geven experts uit het vak workshops en je maakt veel studio-uren. Meedoen aan de NPO Campus Summer School kan een kick-start zijn voor je carrière.

Houd deze website en onze socials in het voorjaar goed in de gaten. Soms is er een plekje vrij voor de NPO Campus Summer School en is er een wild card te verdienen.

Zie ook:

Aanmelden

3FM is altijd op zoek naar nieuw talent

Podcast makers gezocht

Er is een leven voor de NPO Campus Summer School en een leven na de Summer School. Het is voor mij een legendarische week geweest omdat ik daar zoveel heb geleerd op radiovlak. Door de groep, allemaal jonge, gedreven radiomakers, voor alle zenders. Het was saamhorig, iedereen was gedreven. Radio-helden kwamen ons injecteren met radiokennis en ervaring, helden van voor en achter de schermen. Je voelde aan alles: radio, dat is het. Je leerde aandacht te trekken, tot de kern te komen, verbinden, ontregelen en vooral te bedenken wat je zelf te bieden hebt. En niet dat het altijd lukt, dat leer je ook.

Jet Berkhout

NPO Klassiek (AVROTROS)

NPO Logo
Snel naar
NPO Luister
Social media
Algemene inkoopvoorwaarden
Privacy en security
Cookiebeleid
Adverteren (Ster)