Logo

Ik wil me aanmelden bij NPO Campus

Want ik wil producer worden
Aanmelden

NPO Campus leidt producers op

Een radioprogramma maken is teamwork. Een producer werkt samen met de dj of presentator aan het draaiboek, helpt leuke items te verzinnen en bereid gasten en bellers voor. Bij NPO Campus leiden we radioproducers op voor NPO Radio 2, NPO 3FM en NPO Klassiek. Wil jij radioproducer worden? Meld je aan. 

Wie ben jij? 

Je bent creatief, flexibel, hebt meestal een goed humeur, bent aangesloten op de actualiteit, houdt van radio en van de muziek die je op jouw favoriete zender hoort. Je kunt zowel in teamverband als individueel werken. En bent bereid om veel te leren en hard aan de slag te gaan. Als je journalistiek of communicatie studeert, helpt dat.  

Wat bieden we je? 

Een opleiding waarbij je vlieguren kunt maken op NPO Campus Radio, het talentenstation van de NPO. Bij goede ontwikkeling krijg je de kans om door te stromen naar een nachtprogramma op NPO Radio 2, NPO 3FM of NPO Klassiek. En van daaruit vind je vaak snel een plek in de dagprogrammering. 

Als talent in de producersopleiding leer je een draaiboek maken, preppen, techniek en een gesprek voorbereiden. Heb jij interesse? Stuur dan jouw CV en motivatie naar Info@npocampus.nl.

 

Zie ook:

FAQ

Wat doet NPO Campus

NPO Logo
Snel naar
NPO Luister
Social media
Algemene inkoopvoorwaarden
Privacy en security
Cookiebeleid
Adverteren (Ster)