Logo

Tygo Gauw-Rozeboom

Tygo hoor je iedere dinsdag van 19:00-21:00 op NPO Campus Radio

Wat is je all-time favorite artiest?

Dat is dan toch wel Imagine Dragons of Avicii. De muziek van Imagine Dragons brengt mij zoveel power of helpt juist in een lastige tijd. En moet ik Avicii echt nog uitleggen? Zijn logo staat zelfs in mijn nek getatoeëerd.

Wat is de beste live act die je hebt meegemaakt?

Dan komen we weer terug bij het antwoord op vraag 1… Imagine Dragons op Pinkpop 2022! Het was mijn allereerste keer Pinkpop, en dan gelijk deze headliner meemaken voelde als een droom. Ik heb nog nooit gehuild tijdens een concert, maar bij hen wel.

Wat is je vroegste herinnering aan de radio?

Oeh, dat moet Serious Request 2009 zijn geweest in Groningen. Vanaf de bank zag een jochie van zes jaar Gerard Ekdom en Giel Beelen dagenlang radio maken voor een enorm publiek. Vanaf toen wist ik dat ik ook radio wilde maken. Mijn favoriete radiomoment daarentegen is Giels Radio Record.

Welke nummers gaan er in je playlist op een roadtrip?

Suzan & Freek of Snelle mogen absoluut niet ontbreken in een lekkere zonnige roadtrip. Auto dakraam open, BVO’tje en dan Suzan & Freek of Snelle galmend door de speakers. Vrolijker krijg je mij niet hoor. Het BVO’tje trouwens niet achter het stuur hè, ik ben gewoon bijrijder, haha!

NPO Logo
Snel naar
NPO Luister
Social media
Algemene inkoopvoorwaarden
Privacy en security
Cookiebeleid
Adverteren (Ster)