Ga

Wat als je ‘niets’ kunt voelen?

Wat als ‘het niets’ vorm heeft gekregen en ineens voor je staat? Wat als je ‘niets’ aan kunt raken, ‘niets’ kunt voelen? Wat doe je dan?

Rachel Pouwer

Rachel Pouwer

Geplaatst op dinsdag 21 mei 2024, 00:30

Een normale vrouw fietst op een normale dag over een normale dijk. Tot ze een enorm gat tegenkomt. Een gat waar ze zich op onverklaarbare wijze enorm tot aangetrokken voelt.
Een tweede vrouw volgt, voelt niets bij datzelfde gat en doet er vervolgens alles aan om de eerste vrouw daar weg te krijgen.

Dat Gat stelt je existentiële vragen en maakt donkere gedachten op een lichte en humoristische manier tastbaar. De absurdistisch voorstelling is gemaakt doorFemke Arnouts, die sinds haar afstuderen aan de Amsterdamse Toneelschool & Kleinkunstacademie in 2017 acteert en zelf theater maakt, o.a. voor theaterfestival Karavaan. Femke’s werk kenmerkt zich door haar zelfgeschreven teksten, een fysieke speelstijl en een voorliefde voor het absurdisme. 

Voor Dat Gat werkt Femke samen met actrice Jip Smit (die afgelopen jaar genomineerd werd voor een ‘Theo d’Or’).

1 2120x1193

Foto: Alexander Daems

Dat Gat van Femke Arnouts bekijk je t/m zondag 26 mei op theaterfestival Karavaan in Alkmaar.

Rachel Pouwer

Rachel Pouwer

Muziekfreak. Cultuurnerd. Kunstmaniak. Van het rode pluche tot een modderig festival: Rachel snuift kunst en cultuur alsof haar leven er vanaf hangt.

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de NPO Cultuur nieuwsbrief en ontvang iedere vrijdag mooie, inspirerende en interessante tips. Van kunst tot film en van muziek tot theater, zo hoef je niets meer te missen!

Volg NPO Cultuur