Video

Muziekoptredens in huiselijke platenzaak

In een prachtige, nieuwe, intieme studio van Podium ZWART: Unplugged vertellen muzikanten over de verhalen die schuilgaan achter hun kunst en laten ze hun muziek horen.

NPO Cultuur Bart

Bart Leguijt

Geplaatst op woensdag 15 november 2023, 00:00

Glen Faria vertelt bijvoorbeeld vertelt over het belang van open zijn over je kwetsbaarheden. Hij nodigt twee andere artiesten uit, waaronder zijn zoon Jaïr die ook zingt en daarin zijn vader stiekem overtreft.

NPO Cultuur Bart

Bart Leguijt

Als redacteur voor NPO Cultuur is de Museumkaart Bart zijn dierbaarste bezit. Hij treint binnen- en buurland af op zoek naar de mooiste tentoonstellingen met fotografie, stoelen en moderne kunst. Wanneer de nacht valt trekt hij naar concertzaal of club, liefst daar waar experimentele elektronische muziek te horen is. Zijn favoriete kunstwerk? “Moeilijk, maar sowieso in Den Haag. De spin van Louise Bourgeois in het Kunstmuseum bezoek ik graag, of het Hemels Gewelf van James Turrell in de duinen. Verder is Rewire voor mij een onmisbaar festival.”

Vond je dit leuk?

Check dan ook eens de volgende tips

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de NPO Cultuur nieuwsbrief en ontvang iedere vrijdag mooie, inspirerende en interessante tips. Van kunst tot film en van muziek tot theater, zo hoef je niets meer te missen!

Please don't insert text in the box below!

Volg NPO Cultuur