Video

Het mysterieuze universum van Sevdaliza

Als groot fan van haar werk, had ik het geluk om aanwezig te zijn bij dit betoverende optreden. Sevdaliza is zo’n hypnotiserende kracht dat als ze op je beeldscherm verschijnt of het podium betreed je niet meer weg wil kijken.

1669639338412

Sinem Kavuş

Geplaatst op maandag 1 januari 2024, 00:00
Met een groot talent voor muziek, beeld, story, performance en fashion verovert ze de hele wereld en zal ze ook jou veroveren. Bij dit liveoptreden mochten wij als publiek haar universum betreden en dat gun ik jullie ook.

1669639338412

Sinem Kavuş

We vroegen actrice en maker Sinem Kavuş naar haar allerbeste tips. Haar werk is altijd gefundeerd op het verstevigen en verdiepen van verhalen over vrouwen. Sinem was te zien in series zoals Hoogvliegers en Mocro Maffia maar ook in de door haarzelf geïnitieerde film Het Meisje Dat Vervloekt Was (BNNVARA/VPRO/NTR), die je kunt kijken op NPO Start. Voor de korte film Mocro Maffia Meltem ontving zij een Gouden Kalf voor Beste Hoofdrol. Ze heeft gespeeld bij Internationaal Theater Amsterdam (ITA) en ze schrijft, maakt en speelt haar eigen soloperformances.

Vond je dit leuk?

Check dan ook eens de volgende tips

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de NPO Cultuur nieuwsbrief en ontvang iedere vrijdag mooie, inspirerende en interessante tips. Van kunst tot film en van muziek tot theater, zo hoef je niets meer te missen!

Volg NPO Cultuur