Docu

Muziek is hoop in Palestina

Een prachtige documentaire van regisseur Shariff Nasr over acht kinderen uit Palestina die even mogen ontsnappen uit hun zware dagelijkse realiteit en mogen proeven van vrijheid. Een droom die even werkelijkheid wordt.

1669639338412

Sinem Kavuş

Geplaatst op zaterdag 30 december 2023, 00:00

De cellospelers worden uitgenodigd voor de Amsterdam Biënnale en wij mogen met hen mee op reis. De kinderen veroveren je hart maar ook de mensen om hen heen die dit mogelijk maken.

Kijk Het Uur van de Wolf: Little Stars Of Bethlehem met NPO Plus

1669639338412

Sinem Kavuş

We vroegen actrice en maker Sinem Kavuş naar haar allerbeste tips. Haar werk is altijd gefundeerd op het verstevigen en verdiepen van verhalen over vrouwen. Sinem was te zien in series zoals Hoogvliegers en Mocro Maffia maar ook in de door haarzelf geïnitieerde film Het Meisje Dat Vervloekt Was (BNNVARA/VPRO/NTR), die je kunt kijken op NPO Start. Voor de korte film Mocro Maffia Meltem ontving zij een Gouden Kalf voor Beste Hoofdrol. Ze heeft gespeeld bij Internationaal Theater Amsterdam (ITA) en ze schrijft, maakt en speelt haar eigen soloperformances.

Vond je dit leuk?

Check dan ook eens de volgende tips

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de NPO Cultuur nieuwsbrief en ontvang iedere vrijdag mooie, inspirerende en interessante tips. Van kunst tot film en van muziek tot theater, zo hoef je niets meer te missen!

Volg NPO Cultuur