Complete afleveringen van
Chef in je oor vind je op NPO Start.
Koningskrab met geprakte Opperdoeser ronde en Hollandaisesaus
Chefkok: Onno Kokmeijer van tweesterren restaurant Ciel Blue in Amsterdam. Uitvoering: Gerard Ekdom.
Pakketjes van komkommer en koningskrab en een open ravioli van koningskrab en koolrabi met passievrucht-grapefruit emulsie
Chefkok: Erik van Loo van tweesterren restaurant Parkheuvel in Rotterdam. Uitvoering: Annemieke Schollaardt.
Zeeduivel op Oosterse wijze
Chefkok Wessel Ruijmgaart van Restaurant De Kersentuin in Amsterdam. Uitvoering: Filemon Wesselink.
Zeeduivel T-bone
Chefkok Stefan van Sprang van tweesterrenrestaurant Aan de Poel in Amstelveen. Uitvoering: Anne-Marie Jung.
Zoete hamburger van macarons
Chefkok: Robert van Beckhoven van Bij Robèrt in Oisterwijk. Uitvoering: Catherine Keyl
Macaron met vanille cremeux, frambozen en chocolade
Chef: Remy Duker van Patisserie Remy in Blaricum. Uitvoering: Tess Milne
Steak tartaar van gebraden ossenhaas met oesteremulsie en gekonfijte aardappel
Chefkok: Joris Bijdendijk van Restaurant RIJKS in Amsterdam. Uitvoering: Airen Mylene.