LogoOver NPO

NPO Radio 2 vernieuwt middagprogrammering

Vanaf maandag 20 mei tussen 14.00 en 16.00 uur


Paul Rabbering
verhuist binnen NPO Radio 2 van het weekend naar maandag tot en met donderdag. Vanaf maandag 20 mei is hij van 14.00 tot 16.00 uur te horen met zijn programma PAUL! (AVROTROS) en vervangt de vertrekkende Gijs Staverman. Daarnaast blijft hij op vrijdagavond te horen van 22.00 tot 00.00 uur met Pauls 90s (AVROTROS).

Op vrijdag, zaterdag en zondag versterkt Evelien de Bruijn het dj-team van NPO Radio 2. Zij presenteert vanaf vrijdag 24 mei op die dagen het programma Evelien! (KRO-NCRV) van 14.00 tot 16.00 uur.  

"Dank aan Gijs Staverman"

Peter de Vries, zendermanager van NPO Radio 2: “Prachtig dat Evelien de Bruijn terugkeert bij NPO Radio 2 en ik wens haar en Paul Rabbering veel succes op deze mooie nieuwe plekken. Hoe jammer het aanstaande vertrek van Gijs Staverman ook is, samen met de betrokken omroepen houden we onze programmering ijzersterk. Ik ben Gijs dankbaar voor zijn bijdrage aan het succes van NPO Radio 2 de afgelopen tien jaar met zijn áltijd positieve geluid en wens hem het allerbeste in zijn verdere carrière.”

NPO Radio 1 brengt de Europese verkiezingen dichtbij huis
Broederliefde, DYSTINCT en Siggy & D1ns maken line-up FunX Music Awards compleet
Lucien Brouwer nieuwe NPO-bestuurder voor digitale transitie
NPO FunX meest beluisterd onder stadsjongeren
Hoogst gewaardeerd in eerste kwartaal
NPO Zapp introduceert themaweek 'Zapp Doorbreekt: Discriminatie'
Deel deze pagina
NPO Logo
Snel naar
Toegankelijkheid
Algemene inkoopvoorwaarden
Privacy en security
Cookiebeleid
Adverteren (Ster)