Podcast

Dinsdag: Win de loterij en hou het geheim

In tegenstelling tot weken spreken dagen voor zich. Als de zon opkomt maak ik thee en zet een gettoblaster aan waarvan de knop al jaren op NPO klassiek staat.

Image 2

Valentijn Hoogenkamp

Geplaatst op vrijdag 26 januari 2024, 00:00

Als je elke dag naar NPO klassiek luistert hoor je steeds een advertentie die vraagt of je je vermogen na wil laten aan het Concertgebouw. Daardoor ben ik er van overtuigd geraakt dat ik rijk moet worden en mijn kinderen er van moet overtuigen rijk te worden zodat ze geen erfenis nodig hebben. En voor ik het weet ben ik een hele lang lijst aan het lezen met tips over wat je moet regelen als je de loterij wint.

Luister naar NPO Klassiek

Image 2

Valentijn Hoogenkamp

Valentijn Hoogenkamp combineert schrijven en beeldende kunst om intimiteit te onderzoeken. Zijn debuutroman Het aanbidden van Louis Claus werd geprezen in de Nederlandse pers, genomineerd voor de Anton Wachterprijs en in Duitsland uitgegeven bij Atlantik. Zijn non-fictie-essay Antiboy over zijn coming-of-gender werd in 2022 gepubliceerd en zal in vertaling verschijnen in India, Engeland, Amerika en Slovenië.

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de NPO Cultuur nieuwsbrief en ontvang iedere vrijdag mooie, inspirerende en interessante tips. Van kunst tot film en van muziek tot theater, zo hoef je niets meer te missen!

Volg NPO Cultuur