LogoInnovatie

NTR lanceert een PODWALK

NTR heeft samen met NPO Innovatie en NPO1 de podwalk: 'Het verhaal van Nederland' ontwikkeld, gekoppeld aan de gelijknamige NPO1 tv-serie.
NTR heeft samen met NPO Innovatie en NPO1 de podwalk: 'Het verhaal van Nederland' ontwikkeld, gekoppeld aan de gelijknamige NPO1 tv-serie. De podwalks zijn 10 gps-gestuurde historische wandelverhalen verspreidt over heel Nederland: Anloo, Nijmegen, Dokkum, Muiden, Deventer, Brielle, Hoorn, Hattem, Veenhuizen en Vucht. In deze audiotours neemt Daan Schuurmans je op locatie mee op reis door de geschiedenis. Van de IJstijd tot en met de Tweede Wereldoorlog. Aan de hand van gebouwen, monumenten en andere sporen in het landschap vertelt hij wat er is gebeurd op de plek waar je op dat moment staat. Welke rol de bewoners van toen daarin hadden. En de gevolgen daarvan voor ons land zoals wij het nu kennen. Door de koppeling met gps weet Daan precies waar je bent. Hij vertelt waar je naartoe moet en waar je moet kijken.

App downloaden
De audiotours zijn te beluisteren via de gratis podwalks app 'Het Verhaal van Nederland' De app moet eerst gedownload worden voordat je kunt gaan wandelen. Downloaden kan via de App Store of Play Store. Of zoek in de App Store of Play Store op ‘Het verhaal van Nederland’  
Week van de Toekomst
Innovatie Estafette Mei 2024
Publieke Pioniers #4: ai for all
Innovatieagenda 2024-2025
Eventkalender 2024
Korter, maar ook beter?
Deel deze pagina
NPO Logo
Snel naar
NPO.nl
Algemene inkoopvoorwaarden
Privacy en Security
Cookiebeleid
Adverteren (Ster)