LogoInnovatie

Opfrissen Innovatieagenda 2023-2024

Elk jaar stelt de publieke omroep een innovatieagenda samen. Deze agenda geeft richting aan de innovatieprojecten en -experimenten zodat we de toekomst gedegen kunnen verkennen en oplossingen kunnen bedenken voor de veranderende behoeften van mediagebruikers.
Update innovatieagenda 2023-2024 Elk jaar stelt de publieke omroep een innovatieagenda samen. Deze agenda geeft richting aan de innovatieprojecten en -experimenten zodat we de toekomst gedegen kunnen verkennen en oplossingen kunnen bedenken voor de veranderende behoeften van mediagebruikers. De agenda kijkt naar de technologische, maatschappelijke en mediatrends die de komende twee tot drie jaar van impact kunnen zijn op de mediasector en Nederlandse burgers.

Eind 2022 hebben we, samen met vertegenwoordigers van NPO en omroepen, een workshop gehouden om de innovatieagenda op te frissen voor 2023-2024. Op basis van diepte-interviews met vertegenwoordigers van zowel de omroepen als NPO-organisatie en externe media experts zijn toekomstscenario’s opgesteld. Deze scenario’s zijn vervolgens tijdens een interactieve workshop gematcht met de bestaande innovatie-agenda: als dit de toekomst wordt, wat moet dan onze innovatie-focus zijn?


Week van de Toekomst
Innovatie Estafette Mei 2024
Publieke Pioniers #4: ai for all
Innovatieagenda 2024-2025
Eventkalender 2024
Korter, maar ook beter?
Deel deze pagina

Benieuwd naar deze scenario’s? Beluister ze hier:

NPO Logo
Snel naar
NPO.nl
Algemene inkoopvoorwaarden
Privacy en Security
Cookiebeleid
Adverteren (Ster)