Chef in je oor

Asperges met gegaarde eidooier, chorizocrumble en peterseliesaus

  • Artikel
  • 06 jun 2017

Chef: Joris Bijdendijk van restaurant RIJKS. Uitvoering: Richard Groenendijk.

Complete afleveringen van
Chef in je oor vind je op NPO Start.

Bekijk meer op NPO Start

Koningskrab met geprakte Opperdoeser ronde en Hollandaisesaus

  • 1:57

Chefkok: Onno Kokmeijer van tweesterren restaurant Ciel Blue in Amsterdam. Uitvoering: Gerard Ekdom.

Pakketjes van komkommer en koningskrab en een open ravioli van koningskrab en koolrabi met passievrucht-grapefruit emulsie

  • 2:23

Chefkok: Erik van Loo van tweesterren restaurant Parkheuvel in Rotterdam. Uitvoering: Annemieke Schollaardt.

Zeeduivel op Oosterse wijze

  • 1:53

Chefkok Wessel Ruijmgaart van Restaurant De Kersentuin in Amsterdam. Uitvoering: Filemon Wesselink.

Zeeduivel T-bone

  • 1:44

Chefkok Stefan van Sprang van tweesterrenrestaurant Aan de Poel in Amstelveen. Uitvoering: Anne-Marie Jung.

Zoete hamburger van macarons

  • 2:05

Chefkok: Robert van Beckhoven van Bij Robèrt in Oisterwijk. Uitvoering: Catherine Keyl

Macaron met vanille cremeux, frambozen en chocolade

  • 1:59

Chef: Remy Duker van Patisserie Remy in Blaricum. Uitvoering: Tess Milne

Steak tartaar van gebraden ossenhaas met oesteremulsie en gekonfijte aardappel

  • 1:50

Chefkok: Joris Bijdendijk van Restaurant RIJKS in Amsterdam. Uitvoering: Airen Mylene.