![](https://www.npo3-senavideo-npo3.apps.senavideo.cluster.chp4.io/npo3/assets/img/npo_start-b313c673b90c8ba5e3fe819fa80cda0a46e36fc4575bac354bc58bf1ad0037a2.png)
Complete afleveringen van
Chef in je oor vind je op NPO Start.
![](https://www.npo3-senavideo-npo3.apps.senavideo.cluster.chp4.io/uploads/media_item/media_item/156/7/Gerecht_Chef_Onno___Gerard_2_carousel_medium-1497458100.jpg)
Koningskrab met geprakte Opperdoeser ronde en Hollandaisesaus
Chefkok: Onno Kokmeijer van tweesterren restaurant Ciel Blue in Amsterdam. Uitvoering: Gerard Ekdom.
![](https://www.npo3-senavideo-npo3.apps.senavideo.cluster.chp4.io/uploads/media_item/media_item/156/5/Gerecht_Chef_Erik___Annemieke_2_carousel_medium-1497458099.jpg)
Pakketjes van komkommer en koningskrab en een open ravioli van koningskrab en koolrabi met passievrucht-grapefruit emulsie
Chefkok: Erik van Loo van tweesterren restaurant Parkheuvel in Rotterdam. Uitvoering: Annemieke Schollaardt.
![](https://www.npo3-senavideo-npo3.apps.senavideo.cluster.chp4.io/uploads/media_item/media_item/148/68/recept_afl_4_wessel_filemon_carousel_medium-1497457659.jpg)
Zeeduivel op Oosterse wijze
Chefkok Wessel Ruijmgaart van Restaurant De Kersentuin in Amsterdam. Uitvoering: Filemon Wesselink.
![](https://www.npo3-senavideo-npo3.apps.senavideo.cluster.chp4.io/uploads/media_item/media_item/148/67/recept_afl_4_stefan_annemarie_carousel_medium-1497457658.jpg)
Zeeduivel T-bone
Chefkok Stefan van Sprang van tweesterrenrestaurant Aan de Poel in Amstelveen. Uitvoering: Anne-Marie Jung.
![](https://www.npo3-senavideo-npo3.apps.senavideo.cluster.chp4.io/uploads/media_item/media_item/155/30/Gerecht_Catherine_Chef_Robert_3_carousel_medium-1497458039.png)
Zoete hamburger van macarons
Chefkok: Robert van Beckhoven van Bij Robèrt in Oisterwijk. Uitvoering: Catherine Keyl
![](https://www.npo3-senavideo-npo3.apps.senavideo.cluster.chp4.io/uploads/media_item/media_item/155/31/Gerecht_Tess_Chef_Remy_3_carousel_medium-1497458044.png)
Macaron met vanille cremeux, frambozen en chocolade
Chef: Remy Duker van Patisserie Remy in Blaricum. Uitvoering: Tess Milne
![](https://www.npo3-senavideo-npo3.apps.senavideo.cluster.chp4.io/uploads/media_item/media_item/152/91/Gerecht_Chef_Erik___Janice_carousel_medium-1497457896.jpg)
Steak tartaar van MRIJ-rund met zacht gekookte kwarteleitjes en Amsterdams tafelzuur
Chefkok: Erik van Loo van restaurant Parkheuvel in Rotterdam. Uitvoering: modeontwerper Janice.