Marmer Sayed

Over deze maker

Marmer houdt zich achter de schermen bezig met het vinden van verhalen van inspirerende vrouwen voor de afleveringen op het YouTube-kanaal van Spot On. Daarnaast schrijft ze artikelen voor de website en creëert ze content voor het TikTok kanaal van Spot On.

Van deze maker

Dounia (28) over de druk om te trouwen: “Mensen zeggen wel eens dat ik ‘over datum’ ben”

Het vinden van de juiste partner en beslissen wanneer je je wilt settelen kan een uitdagende en persoonlijke reis zijn. Dounia ontvangt ook regelmatig opmerkingen op haar TikTok-account over haar leeftijd en het feit dat ze nog niet getrouwd is.

Chaima (28): “Mijn schulden liepen op tot €41.000, waaronder bij Klarna”

Elke keer dat Chaima iets bij Klarna bestelt, krijgt ze een kick en kan ze niet stoppen met het kopen van nieuwe spullen. Maar op haar 23ste belandt ze in een flinke puinhoop. Ze gaat namelijk de schuldsanering in met een schuld van €41.000, waarvan €7000 bij Klarna.

Ruveyda organiseert iftar voor jongeren met downsyndroom: "Ik wil ze laten zien dat ze geaccepteerd worden"

Vandaag, op Wereld Downsyndroom Dag, organiseert Ruveyda een iftar voor jongeren met het syndroom van Down en hun families. Haar motivatie achter dit initiatief is haar broertje Ali (10) die zelf ook het syndroom van Down heeft.

Amber is opgegroeid met een bejaarde vader: “Mensen denken dat hij mijn opa is”

Amber (18) groeide op in een vrij ongebruikelijke situatie: haar vader was 62 jaar oud toen ze werd geboren. Inmiddels is hij 80 jaar oud en nog steeds in de picture. Alleen rooskleurig was het niet altijd.

Tamara el Tohamy beantwoordt jullie vragen over jong trouwen: “Ik kreeg ook vaak te horen: ‘je hebt nog een heel leven voor je!’”

Tamara el Tohamy en haar man Anis wisten al vrij snel dat ze voor de rest van hun leven samen wilden zijn. Daarom besloot Tamara om op haar achttiende in het huwelijksbootje te stappen.