Video

De Impact van Hiphop op de Wereld

Fight The Power: How Hip-Hop Changed The World (ZWART) is een boeiende documentaire die de invloed van hiphop op de wereld onderzoekt.

000001580005

Nnelg

Geplaatst op maandag 2 oktober 2023, 10:00

Het is een inspirerende reis door de geschiedenis van hiphop en hoe het de wereld heeft veranderd.

Nnelg

Het programma traceert de opkomst van deze culturele beweging en hoe deze de maatschappij, politiek, mode en muziek heeft gevormd. Door middel van interviews met invloedrijke artiesten en archiefbeelden toont de documentaire hoe hiphop als krachtig medium fungeert om sociale kwesties en veranderingen te communiceren.

000001580005

Nnelg

Nnelg is de artiestennaam van Glenn Abrokwa, een getalenteerde artiest en creatieve ondernemer met diepgewortelde Ghanese roots.

In 2023 bracht hij Ik Zie Je uit, een diepgaand album dat zijn persoonlijke groei belichaamt en reflecteert over zijn confrontatie met zichzelf en de wereld om hem heen. Naast zijn muzikale carrière is Glenn een creatieve ondernemer die exposeerde in het Amsterdam Museum.

Vond je dit leuk?

Check dan ook eens de volgende tips

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de NPO Cultuur nieuwsbrief en ontvang iedere vrijdag mooie, inspirerende en interessante tips. Van kunst tot film en van muziek tot theater, zo hoef je niets meer te missen!

Please don't insert text in the box below!

Volg NPO Cultuur