Video

De Onthulling van een Muzikaal Mysterie

Devils Pie: D'Angelo (NTR) is een intrigerende documentaire die het verhaal van de enigmatische R&B-zanger D'Angelo vertelt. Het neemt ons mee op zijn reis van opkomst in de muziekindustrie, zijn artistieke groei en persoonlijke uitdagingen. We krijgen een kijkje achter de schermen bij het creatieve proces achter zijn innovatieve muziek.

000001580005

Nnelg

Geplaatst op vrijdag 29 september 2023, 10:00

De documentaire onthult ook de intense druk en de hoge verwachtingen waarmee hij te maken kreeg als een opkomende ster. Door middel van interviews en archiefbeelden geeft Devils Pie ons een diepgaand inzicht in het leven en de carrière van D'Angelo, waarbij zijn zoektocht naar artistieke integriteit centraal staat. Het is een meeslepende reis door de wereld van een muzikale legende.

000001580005

Nnelg

Nnelg is de artiestennaam van Glenn Abrokwa, een getalenteerde artiest en creatieve ondernemer met diepgewortelde Ghanese roots.

In 2023 bracht hij Ik Zie Je uit, een diepgaand album dat zijn persoonlijke groei belichaamt en reflecteert over zijn confrontatie met zichzelf en de wereld om hem heen. Naast zijn muzikale carrière is Glenn een creatieve ondernemer die exposeerde in het Amsterdam Museum.

Vond je dit leuk?

Check dan ook eens de volgende tips

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de NPO Cultuur nieuwsbrief en ontvang iedere vrijdag mooie, inspirerende en interessante tips. Van kunst tot film en van muziek tot theater, zo hoef je niets meer te missen!

Please don't insert text in the box below!

Volg NPO Cultuur