Video

Joardy’s wereld van chaos

Joardy Sitcom (VPRO) is een supergrappige Nederlandse serie die de komische avonturen volgt van Joardy, een onhandige maar sympathieke jongeman, en zijn vrienden terwijl ze in allerlei grappige situaties verzeild raken. De serie staat bekend om zijn gekke humor en de herkenbare personages die voor veel lachmomenten zorgen.

000001580005

Nnelg

Geplaatst op zaterdag 30 september 2023, 10:00

Het is gewoon een geweldige kijkervaring die het dagelijkse leven op een humoristische en unieke manier weergeeft.

Nnelg

Het is gewoon een geweldige kijkervaring die het dagelijkse leven op een humoristische en unieke manier weergeeft. Als je van komedie houdt, is Joardy Sitcomzeker een aanrader.

000001580005

Nnelg

Nnelg is de artiestennaam van Glenn Abrokwa, een getalenteerde artiest en creatieve ondernemer met diepgewortelde Ghanese roots.

In 2023 bracht hij Ik Zie Je uit, een diepgaand album dat zijn persoonlijke groei belichaamt en reflecteert over zijn confrontatie met zichzelf en de wereld om hem heen. Naast zijn muzikale carrière is Glenn een creatieve ondernemer die exposeerde in het Amsterdam Museum.

Vond je dit leuk?

Check dan ook eens de volgende tips

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de NPO Cultuur nieuwsbrief en ontvang iedere vrijdag mooie, inspirerende en interessante tips. Van kunst tot film en van muziek tot theater, zo hoef je niets meer te missen!

Please don't insert text in the box below!

Volg NPO Cultuur