Video

Sevdaliza: Klanken, Kunst en Reflecties

Zomergasten: Sevdaliza (VPRO) is een intrigerende aflevering waarin de Iraans-Nederlandse zangeres en multi-talent Sevdaliza centraal staat. Tijdens de uitzending deelt ze haar persoonlijke en artistieke reis, met diepgaande inzichten in haar muziek, creatieve proces en inspiraties.

000001580005

Nnelg

Geplaatst op zondag 1 oktober 2023, 10:00

De aflevering biedt een intieme kijk op Sevdaliza's wereld, met fragmenten die haar hebben beïnvloed en haar unieke kijk op de samenleving. Het is een fascinerende avond waarin kijkers een dieper begrip krijgen van deze veelzijdige artiest en haar impact op de muziek- en kunstwereld.

000001580005

Nnelg

Nnelg is de artiestennaam van Glenn Abrokwa, een getalenteerde artiest en creatieve ondernemer met diepgewortelde Ghanese roots.

In 2023 bracht hij Ik Zie Je uit, een diepgaand album dat zijn persoonlijke groei belichaamt en reflecteert over zijn confrontatie met zichzelf en de wereld om hem heen. Naast zijn muzikale carrière is Glenn een creatieve ondernemer die exposeerde in het Amsterdam Museum.

Vond je dit leuk?

Check dan ook eens de volgende tips

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de NPO Cultuur nieuwsbrief en ontvang iedere vrijdag mooie, inspirerende en interessante tips. Van kunst tot film en van muziek tot theater, zo hoef je niets meer te missen!

Please don't insert text in the box below!

Volg NPO Cultuur