Video

Hoofddoek en mode zijn wél de perfecte match

Het grootste gedeelte van mijn leven kleed ik me ingetogen oftewel modest (dat is iets anders dan saai of kleurloos, want daar doen we niet aan, lieve mensen!!!). Ik weet als geen anders hoe het is om gereduceerd te worden tot je hoofddoek en/of geloofsovertuiging.

9 16 fatima

Fatima Warsame

Geplaatst op maandag 28 augustus 2023, 00:00

In deze webserie wordt het thema van een hoofddoek dragen in de modewereld, die in het fundament exclusief is, onderzocht. Maar ik zou deze niet tippen als ‘ie niet voldoet aan mijn checklist van: licht en leuk. Youtube serie KATWALK (AVROTROS) is dramatisch, komisch en heel mooi om naar te kijken; een hele fijne cocktail.

9 16 fatima

Fatima Warsame

Fatima Warsame (1994) is journalist, social media specialist, en presentatrice. Vlak voor het behalen van haar Bachelor Journalistiek, liep Fatima stage RTL Nieuws New York. Daarna werkte zij 5 jaar voor FunX als freelance journalist. Ze schreef artikelen voor VICE en werkte ze bij NOS Stories. Na als redacteur/presentator aan de slag te gaan bij Yung DWDD, werkt ze sinds 2020 voor RTL Nieuws.

Vond je dit leuk?

Check dan ook eens de volgende tips

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de NPO Cultuur nieuwsbrief en ontvang iedere vrijdag mooie, inspirerende en interessante tips. Van kunst tot film en van muziek tot theater, zo hoef je niets meer te missen!

Please don't insert text in the box below!

Volg NPO Cultuur