Video

We found love in a flat?

En Nu Ben Ik Verliefd (NTR) is echt een leuke wegkijk serie met veel talentvolle Nederlandse acteurs. De romanticus in mij heeft ervan gesmult en uiteraard gebinged (sorry not sorry).

9 16 fatima

Fatima Warsame

Geplaatst op woensdag 30 augustus 2023, 00:00

In zes afleveringen worden de liefdeslevens van de bewoners uit de flat aan het Mokerplein uitvergroot. Het is absurd, lollig, lief en vooral fun! Elke aflevering is weer een ander personage aan de beurt en hoewel de aflveringen kort zijn, is het zeker niet oppervlakkig. Want wat als een jongen met het imago van een fuckboy eindelijk echt verliefd wordt? En hoe liggen de kansen in de liefde voor een gehandicapte jongen? En wat als je aseksueel bent, maar wel verliefde gevoelens koestert?

9 16 fatima

Fatima Warsame

Fatima Warsame (1994) is journalist, social media specialist, en presentatrice. Vlak voor het behalen van haar Bachelor Journalistiek, liep Fatima stage RTL Nieuws New York. Daarna werkte zij 5 jaar voor FunX als freelance journalist. Ze schreef artikelen voor VICE en werkte ze bij NOS Stories. Na als redacteur/presentator aan de slag te gaan bij Yung DWDD, werkt ze sinds 2020 voor RTL Nieuws.

Vond je dit leuk?

Check dan ook eens de volgende tips

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de NPO Cultuur nieuwsbrief en ontvang iedere vrijdag mooie, inspirerende en interessante tips. Van kunst tot film en van muziek tot theater, zo hoef je niets meer te missen!

Volg NPO Cultuur