Video

Talkshow in een nieuw jasje

Gewone mensen die hun mening geven en ervaringen delen in plaats van altijd maar dezelfde duiders en talkshowdino’s.

9 16 fatima

Fatima Warsame

Geplaatst op dinsdag 29 augustus 2023, 00:00

Ik smul als Nadia (VPRO) op tv komt. Want het gaat om dichterbij elkaar komen en begrip hebben voor andermans mening. Ik mis dat namelijk vaak in Nederlandse tv waar er altijd heel veel ruimte is voor experts, maar niet om de mensen die het treft. Ik vind het programma vernieuwend om meerdere redenen. Nadia Moussaid zien we ook van een andere kant. Los van de mooie kleurige pakken die ze elke avond weer draagt, zien we een sterke gesprekleider die anderen de ruimte geeft om hun verhaal te doen. Mega aanrader!

9 16 fatima

Fatima Warsame

Fatima Warsame (1994) is journalist, social media specialist, en presentatrice. Vlak voor het behalen van haar Bachelor Journalistiek, liep Fatima stage RTL Nieuws New York. Daarna werkte zij 5 jaar voor FunX als freelance journalist. Ze schreef artikelen voor VICE en werkte ze bij NOS Stories. Na als redacteur/presentator aan de slag te gaan bij Yung DWDD, werkt ze sinds 2020 voor RTL Nieuws.

Vond je dit leuk?

Check dan ook eens de volgende tips

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de NPO Cultuur nieuwsbrief en ontvang iedere vrijdag mooie, inspirerende en interessante tips. Van kunst tot film en van muziek tot theater, zo hoef je niets meer te missen!

Please don't insert text in the box below!

Volg NPO Cultuur