Logo

Ik wil me aanmelden bij NPO Campus

Want ik wil podcastmaker worden
Aanmelden

NPO Campus scout, traint en coacht beginnende podcastmakers.

Bij NPO Campus leer je een podcast maken van idee tot aan een volledig uitgewerkt podcast-format. Daar komt van alles bij kijken. Dat bijzondere idee natuurlijk, maar ook techniek, vormgeving, storytelling en wellicht interviewen. En uiteindelijk wil jij jouw podcastidee goed kunnen pitchen. Bij NPO Campus leer je van onze experts de verschillende facetten waarmee jij een onderscheidende podcast kan gaan maken. 

Heb je een goed verhaal of een fascinatie voor een bepaald onderwerp? Of loop je rond met een interessant podcast idee en wil je meer weten over het maken van podcasts? Mail ons!

Bij NPO Campus leiden we beginnende podcastmakers op voor de publieke omroep. In een traject met workshops, individuele coaching en technische training kun jij je ontwikkelen tot een professionele podcastmaker.

Heb je interesse in het NPO Campus Podcast traject? 

Stuur dan een korte audio- of video opname waarin je jezelf presenteert en uitlegt waarom je aan de slag wil met podcasting en stuur dit samen met je CV en podcast-idee (of trailer) naar rachel@npocampus.nl

Of heb je een goed podcast idee en wil je hier eens met een expert over sparren, mail dan naar: podcastidee@npocampus.nl

 

Zie ook:

FAQ

Welkom bij NPO Campus

Lees- en luistertips voor podcastmakers

NPO Logo
Snel naar
NPO Luister
Social media
Algemene inkoopvoorwaarden
Privacy en security
Cookiebeleid
Adverteren (Ster)