Maarten van Rossem NPO nl

Wat is NPO.nl?

Op deze vernieuwde website vind én ontdek je per thema alles van de publieke omroepen op één site. Van programma's tot online series en podcasts tot artikelen. Klik bovenaan in het menu op Thema's of ontdek via de home.

We gidsen je door het héle aanbod

Op NPO.nl ga je niks kijken. Dat doe je op NPO Start (gratis) en NPO Plus (betaald). Ook ga je hier niks luisteren. Dat doe je op de radiosites of met de app NPO Luister.

Wat doen we dan wél? We laten jou wel zien wat de publieke omroepen allemaal te bieden hebben over een bepaald thema, zoals actualiteit, humor of natuur. Maar ook over de Tweede Wereldoorlog, in aanloop naar de verkiezingen of als het 30 jaar geleden is dat de Bijlmerramp plaatsvond. Op NPO.nl laten we jou het complete aanbod zien. Dus van alle dertien omroepen.

Handig hè?

Je eigen NPO.nl met een NPO-id

Ontdek je op NPO.nl op een nog onontdekte podcast, een mooi programma of interessant artikel? Dan kun je de Tip (zo'n tegeltje) bewaren door op het sterretje te klikken. Daarvoor heb je wel een NPO-id nodig.

Het NPO-id is gratis en veilig. Ruim anderhalf miljoen mensen gingen je al voor.

Met je NPO-id creëer je dus eigenlijk een beetje je éigen NPO.nl. Met dit id kun je trouwens ook inloggen op NPO Start, NPO Plus, NPO Luister, NPO Radio 5 en de EO. Plan is dat je straks maar één inlog nodig hebt voor alle sites van de publieke omroep. Ben je ook gelijk af van die vervelende cookiemeldingen. Maar dat duurt nog even...

Maarten van Rossem heeft er zin in

Terug naar de home