LogoWerken bij

Stages bij de NPO

Direct naar Mediastages

Zoek je een stage?

We bieden studenten volop mogelijkheden om stage te lopen. Dat kan bij een van onze radiozenders zijn, waar je als producer of webredacteur meedraait in het zenderteam. Of je loopt bijvoorbeeld stage bij Publiek & Marketing, waar je meehelpt in de organisatie van events of bij de uitvoering van campagnes en publieksonderzoek.

Impact

De NPO is de overkoepelende organisatie van de Nederlandse Publieke Omroep. Wij coördineren al het media-aanbod dat door de publieke omroepen, zoals BNNVARA, NOS, VPRO en Omroep ZWART, wordt gemaakt. Zowel voor televisie en radio als voor online en on demand. Tijdens jouw stage doe je ervaring op met het werken binnen een professionele mediaorganisatie. Met onze radiozenders, tv-netten, websites en apps bereiken we wekelijks ruim 83% van alle Nederlanders boven de 13 jaar. Als je bij ons werkt, heb je dus echt impact op de maatschappij!

Check hier onze stages

Alle stages bij de publieke omroep vind je op de site van Mediastages. Daar kun je onder andere filteren op organisatie en opleidingsniveau.

Mediastages
NPO Logo
Snel naar
Over NPO
Social Media
Algemene inkoopvoorwaarden
Privacy en security
Cookiebeleid
Adverteren (Ster)