LogoWerken bij

Werken bij NPO Tech

Dat betekent voorop lopen in media-innovatie in Nederland. Kijk hier wat we jou te bieden hebben.
Scroll naar beneden voor onze openstaande Tech-vacatures

De Nederlandse Publieke Omroep behoort tot ons cultureel erfgoed. Vele generaties zijn opgegroeid met roemruchte programma's op onze lineaire tv-netten en radiozenders. Jij waarschijnlijk ook. Maar wist je dat wij als NPO ook een enorme versnelling doormaken op het gebied van online en on demand media-aanbod? Dat biedt vele kansen voor iedereen die impact wil maken met media-innovatie. In producten en diensten waar miljoenen Nederlanders gebruik van maken.

In eigen huis met eigen mensen

We hoeven je niet uit te leggen dat het mediagebruik van onze kijkers en luisteraars steeds meer verschuift van lineair naar 1-op-1. Bij de NPO zie je dat terug in de productie van steeds meer podcasts en webonly video en in de doorontwikkeling van onze streamingsdiensten NPO Start en NPO Luister. Het betekent nogal wat om dat allemaal technisch mogelijk te maken. Bij de NPO hebben we de ambitie om daarin zelfs voorop te lopen. Dat zijn we aan onze stand verplicht, vinden we. Daarnaast willen we zoveel mogelijk zelf doen; in eigen huis met eigen mensen. Een strategische keuze die ons wendbaarder en onafhankelijker van de markt maakt. De Directie Technologie & Operations (DTO) is daarin leading. Het vormt daarmee het technisch-creatief kloppende hart binnen de NPO. En daar kan jij onderdeel van uitmaken!

Werken voor heel Nederland

De NPO is er voor iedereen. Altijd en overal. Dat behoren we ook volgens de wet te zijn. Wat dat betekent voor jou als Tech-professional? Je werkt aan producten voor heel Nederland, die zorgen voor informatie, inspiratie en ontspanning. Met jouw werk maak je maatschappelijke impact. Omdat wij een publieke organisatie zijn, hebben we geen commerciële belangen. Het leveren van kwalitatieve producten en diensten staat voorop. En jouw toegevoegde waarde? Die zit in het relevant en persoonlijk maken van de gebruikerservaring.

Ook interessant

Level up your skills bij Front-end

Scale Up NPO Start

NPO Start is onze gratis streamingdienst. Op dit moment zitten we vol in de vernieuwing en perfectionering van de NPO Start-app. En ook deze ontwikkeling doen we volledig inhouse. Ons doel? Nederlanders een perfecte, persoonlijke gebruikerservaring bieden. We doen dit met een hecht team, waardoor jouw invloed groot is. Met miljoenen streamstarts en kijkers per week is dit echt een project waar je aan mee wilt werken!

Meer over DTO

Ook iets voor jou?

Technologie is een breed vakgebied. Voor verschillende IT-specialisten is er een plek bij de NPO. Voor zowel front-end en back-end developers als UX-designers, software testers, product owners, functioneel en technisch applicatie beheerders. Wil jij ook jouw tech-skills inzetten voor 18 miljoen mensen? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures of bel of app met Laura Göysu, corporate recruiter voor NPO Tech, op 06 23 90 91 90. Hopelijk zien we elkaar snel voor een (online) kennismaking.

Onze openstaande Tech-vacatures

Directie Technologie & Operations

Test automation engineer (m/v/x)

36 uur

Hilversum

Directie Technologie & Operations

Domein Architect Data (m/v/x)

36 uur

Hilversum

NPO Logo
Snel naar
Over NPO
Social Media
Algemene inkoopvoorwaarden
Privacy en security
Cookiebeleid
Adverteren (Ster)