LogoWerken bij

Level up your skills bij Front-end

You build it. You run it. Miljoenen Nederlanders gebruiken het. Ontwikkel jezelf en IT-producten bij de NPO.
Onze vacatures

Welkom bij de club

Achter de schermen ontwikkelen we met een flink aantal developers gebruiksvriendelijke sites, apps en platformen. Producten voor miljoenen Nederlanders, die zorgen voor informatie, inspiratie en ontspanning. 24 uur per dag, 7 dagen per week. Hoe we dit doen?

  • Ontwikkeling staat centraal. Daarmee bedoelen we jouw ontwikkeling als professional én die van jou als persoon. Want wij geloven erin, dat als jij bijvoorbeeld beter gitaar leert spelen, jouw sociale vaardigheden verbeteren. Of als jij een record neerzet met sporten, dit jou beter maakt in je werk. Beter als mens én daarmee beter als ontwikkelaar.

  • Samen leren, doen én delen. Daar geloven we in. Je versterkt een fijn productteam dat bestaat uit front- en backend developers, ux-designers, mobile developers, scrummasters en productowners.

  • Een connectie op een ander level. Ook onze gezamenlijke interesses en hobby’s verbinden ons. Over met elkaar levelen gesproken.

Bekijk meteen hoe het achter de schermen werkt

Developer

bij NPO

Scrum master

bij NPO

Product owner

bij NPO

Drie goede redenen

01 Voor iedereen

De gebruikerservaring persoonlijk maken voor zoveel verschillende eindgebruikers is best een uitdaging. Een uitdaging die we aangaan met een team dat bestaat uit verschillende mensen. Onze verschillen maken ons samen nog beter. Het zorgt voor nieuwe inzichten en nog betere oplossingen.

02 Kansen

Inhouse en met elkaar bouwen we keihard aan nieuwe producten. We rekenen erop dat je meedenkt. De volle ruimte benut. Meebeslist. Met briljante ideeën komt. De nieuwste technologieën inzet. Van sprint naar sprint.

03 Impact

Met de producten die jij ontwikkelt, maak je direct impact op de gebruikerservaring van miljoenen Nederlanders. Voor al die mensen werk je aan een optimale gebruikerservaring, die aansluit op hun persoonlijke behoefte. Daarvoor krijg je alle ruimte. De NPO is een publieke organisatie. We gaan voor inhoud en impact.

Jezelf mee ontwikkelen

De beste producten ontwikkel je als je jezelf blijft ontwikkelen. Dus niet alleen jouw tech-skills, maar juist ook jouw skills als persoon. Want als jij elke dag beter wordt, geniet iedereen hiervan mee. Daarom zeggen wij: Level up your skills!

01 Ontwikkelen als persoon

Doordat jij jezelf op alle vlakken ontwikkelt, verbreed jij je blik. Verandert je visie. Leer jezelf beter kennen. Zo kun je uitvergroten waar je goed in bent en werken aan je ontwikkelpunten. Dat brengt je verder als persoon en laat je groeien als mens. De interesses en hobby’s die je deelt met je collega’s zorgen voor een verbreding van je kennis en voor een connectie met elkaar op een ander level.

02 Ontwikkelen als professional

Stilstand is achteruitgang. Dus bieden we je de kans om jouw skills op het gebied van coderen of programmeren te verbeteren. Zo leer je nieuwe én de nieuwste technieken. En bedenk je steeds weer vernieuwende oplossingen. Oplossingen die ons publiek verrassen.

03 Ontwikkelen voor Nederland

Bij de NPO werk je voor alle Nederlanders. Of je nou in direct contact staat met de eindgebruiker of achter de schermen werkt aan een app: met jouw werk maak je altijd maatschappelijke impact.

Getallen die spreken

9,7

mln

gebruikers

op alle NPO-sites & apps per maand

14,8

mln

streamstarts

op alle NPO-sites & apps per week

83,4

%

totaalbereik NPO

per week op radio, tv en online (13+)

Hier moet je zijn!

Samen de uitdaging aangaan om Nederlanders informatie, inspiratie en ontspanning te bezorgen. Effectieve oplossingen aandragen voor uitdagende vraagstukken. Samenwerken met enthousiaste collega’s. Natuurlijk wil je hier onderdeel van zijn! Check nu onze actuele vacatures en reageer direct.

Zie je nu geen passende vacature? Of wil je eerst meer weten? Neem dan contact met Laura Göysu, onze tech recruiter. Je kunt haar appen of bellen op 06 23 90 91 90.

Onze vacatures
NPO Logo
Snel naar
Over NPO
Social Media
Algemene inkoopvoorwaarden
Privacy en security
Cookiebeleid
Adverteren (Ster)