Alles van NPO FunX

5 titels startend met de letter F

 • Ben je door jouw favoriete series heen of kan je wel wat kijkadvies gebruiken? FunX tipt de spannendste, engste en vooral leukste series die je kan checken.

  Podcast
 • Vamos! In FunX Latin geven Q-Bah en Mickster je het laatste nieuws uit de Latin scene: de laatste releases, mixes, interviews en Latino lifestyle.

  Podcast
 • Hier snappen we dat het leven niet 24/7 fissa is. Het is oké om je rot te voelen. Of je nou dealt met een depressie, niet goed weet hoe je hulp moet vragen of te maken hebt een burn out: je bent niet alleen. In deze podcast bespreekt Tannaz met verschillende gasten hoe zij dealen met hun mental health struggles en krijg je de handigste tips van experts.

  Podcast
 • Altijd op de hoogte van het laatste FunX-nieuws? Aanmelden doe je onderaan de pagina!

  Nieuwsbrief
 • Vier families gaan met elkaar in gesprek over identiteit, familiegeschiedenis en roots. Er wordt stilgestaan bij het Nederlandse slavernijverleden, de komst van ‘contractarbeiders’ uit onder andere India en de migratie van verschillende generaties Surinamers naar Nederland. Spontane en eerlijke gesprekken, met unieke inzichten uit de Surinaamse en Ghanese diaspora.

  Podcast

2 titels startend met de letter M

 • We snappen we dat het leven niet 24/7 fissa is. Of je nou dealt met een depressie, niet goed weet hoe je hulp moet vragen of te maken hebt een burn out: je bent niet alleen. Gasten vertellen hoe zij dealen met hun struggles en je krijgt de handigste tips van experts.

  Podcast
 • Mocro Maffia Aftertalk is dé podcast voor fans van een van de hardste misdaadseries van Nederlandse bodem. In elke show bespreken Nordin en Yuki de nieuwste aflevering van Mocro Maffia. Dit doen zij niet alleen, regelmatig schuiven er acteurs uit de serie aan bij de boys om de serie te bespreken.

  Podcast

1 titel startend met de letter N

 • Radiozender van de publieke omroep voor de jongere doelgroep dat zich met name richt op urban.

  Website

1 titel startend met de letter S