Alles van NPO Radio 5

1 titel startend met een nummer of karakter #

 • 50 jaar superstar
  Kroncrv
  Podcast

  Vijftig jaar geleden zorgde de film Jesus Christ Superstar voor een hoop ophef. Wat bracht deze hippie-vertelling over de laatste dagen van Jezus teweeg? 50 jaar Superstar onderzoekt het. Van het verhaal achter de wereldberoemde soundtrack, de transformatie van Jezus naar superster, tot een unieke blik achter de schermen.

2 titels startend met de letter A

1 titel startend met de letter B

9 titels startend met de letter D

1 titel startend met de letter E

1 titel startend met de letter G

 • Gek van de beatles
  Max
  Podcast

  Een jeugdroom die je nooit na hebt kunnen jagen: we hebben er bijna allemaal wel één. En bij verreweg de meesten van ons blijft het bij een droom. Dat geldt niet voor de 72-jarige Dave uit Numansdorp. Op een dag besluit de gepensioneerde Dave dat zijn grootste, onvervulde wens in vervulling moet gaan: een masterstudie doen in de door hem zo geliefde The Beatles, aan de prestigieuze Universiteit van Liverpool.

3 titels startend met de letter H

1 titel startend met de letter J

 • Jemig de podcast
  Kroncrv
  Podcast

  Jemig de pemig, asjemenou, doemdenken, popie jopie, computer says no en een beter milieu begint bij jezelf. Uitspraken die we allemaal gebruiken, maar waarvan we misschien vergeten zijn waar ze vandaan komen. De Dikke van Dale-hoofdredacteur Ton den Boon en presentator Hijlco Span bespreken deze zinnen, woorden en gezegdes.

2 titels startend met de letter K

1 titel startend met de letter L

 • Los vast de podcast
  Max
  Podcast

  Jarenlang was Los vast op de radio te horen. 35 jaar later opent Jan Rietman de archieven van het bekende muziekprogramma. In deze podcast gaat hij door dozen met foto’s, uren aan uitzendingen en haalt hij verloren opnames naar boven.

3 titels startend met de letter N

1 titel startend met de letter O

 • Silhouetten van historische figuren
  Ntr
  Podcast

  Opmerkelijke figuren uit de geschiedenis die net naast de grote historische namen, maar middenin de stormachtige ontwikkelingen van de wereld stonden. Mensen die door hun handelen en ideeën ons leven tegenwoordig hebben beïnvloed. Ze zijn met de tijd vergeten. Nu is het tijd om ze weer vol in de schijnwerpers te zetten.

2 titels startend met de letter P

2 titels startend met de letter S

1 titel startend met de letter U

1 titel startend met de letter W

 • Weggegooid Geld
  Bnnvara
  Podcast

  De Nederlandse overheid verspilt miljoenen met mislukte bouwplannen, bizarre subsidies en ondoordachte projecten. In Weggegooid Geld stellen Jan-Cees ter Brugge en Stefan van der Hulst op een lichte en humoristische toon financiële missers met overheidsgeld aan de kaak.

1 titel startend met de letter Z

 • Elles de bruin zestig
  Max
  Podcast

  Nu Elles zestig jaar oud wordt, duikt ze in de levensfase na de overgang. Wat komt er in deze periode van je leven allemaal op je pad? En wie ben je als je eenmaal zestig bent, wanneer zoveel dingen die je identiteit hebben bepaald: je uiterlijk, je carrière, je gezondheid, de relatie met je kinderen en je sociale netwerk, enorm veranderen.