Alles van NPO Radio 2

2 titels startend met een nummer of karakter #

 • Ruud de Wild
  Kroncrv
  Podcast

  Een nieuw seizoen van 30 minuten Rauw waarin NPO Radio 2-dj Ruud de Wild een half uur lang vlijmscherpe vragen stelt aan een bijzonder persoon. De wekker wordt gezet, er wordt geen vraag geschuwd en het resultaat hoor je ongecensureerd. Met dit seizoen o.a. Loiza Lamers, Frans Bauer en Gunay Uslu.

 • 90s Popduel podcast
  AVROTROS
  Podcast

  Ga jij nog weleens los op een Hakkûh-plaatje? Of deed jij liever je haar met een grunge gitaar? Wat weet je nog van de jaren 90? Test je kennis en maak een trip down memory lane in de 90s Popduel Podcast, gepresenteerd door NPO Radio 2-DJ Paul Rabbering.

2 titels startend met de letter A

 • Bart Arens voor Aan de slag!
  AVROTROS
  Radio

  Een fris, positief en verrassend muziekprogramma met herkenbare muziek, nieuwe releases, bijzondere albumtracks en fijne mashups. Ook items als het 60 Seconden Spel en de Top 2000 Shuffle zorgen iedere dag voor een vrolijk begin van je werkdag.

 • Annemieke Schollaardt
  AVROTROS
  Radio

  Annemieke Schollaardt opent iedere werkdag de lunch met het nieuws van de dag, muziek van alle tijden en spraakmakende gasten die niet alleen hun nieuws brengen, maar ook diep in hun muzikale heden en verleden graven. De hoofdrol is voor de luisteraar, die meedenkt en meedoet.

3 titels startend met de letter B

 • Leo Blokhuis
  Bnnvara
  Radio

  Popkenner en muziekliefhebber Leo Blokhuis neemt je mee op een muzikale reis buiten de gebaande paden. Tijdens het programma hoor je veel nieuwe muziek en elke week speelt een artiest twee tracks live in de show!

 • Radio-presentator Leo Blokhuis
  Bnnvara
  Podcast

  De podcast waarin muziekkenner Leo Blokhuis je iedere week bijpraat over de allerbeste nieuwe muziek. Met veel aandacht voor livemuziek, voor de grootste hits in een ander land en met hier en daar een geschiedenisles over de grootste artiesten van de meesterverteller zelf.

 • Bureau Sport
  Bnnvara
  Podcast

  Elke maandag geven Frank Evenblij en Erik Dijkstra op geheel eigen wijze hun kijk op het afgelopen sportweekend, en blikken ze vooruit op de week die komen gaat. Vrijuit en ongezouten, zonder aanziens des persoons maar met veel inside information over sport en de sportwereld.

1 titel startend met de letter C

10 titels startend met de letter D

2 titels startend met de letter E

2 titels startend met de letter G

 • 7859 w1024 c2a9b42 1fa71ea q80
  Ntr
  Podcast

  Podcast over Saxofonist Benjamin Herman. Hij vierde dit jaar de 150e aflevering van zijn podcast Get In! bij NPO Soul & Jazz. Met een speciale jubileumaflevering blikt Herman terug op een aantal muzikale hoogtepunten uit het archief dat hij in de afgelopen twee jaar heeft opgebouwd.

 • Gijs Staverman
  Kroncrv
  Radio

  Gijs trakteert de luisteraar in Gijs 2.4 allereerst op veel muziek. Met het herkenbare geluid en de aanstekelijke energie van Gijs knallen de allerbeste muziek van de afgelopen 40 jaar, de hits van nu en de persoonlijke favorieten van Gijs uit je radio. Muziek, humor en cabaret en ruimte voor de NPO Radio 2 luisteraar zelf.

3 titels startend met de letter H

1 titel startend met de letter I

1 titel startend met de letter J

5 titels startend met de letter M

 • Makkinga Moves
  Ntr
  Podcast

  Andrew Makkinga neemt je mee naar festivals en concerten. Op zoek naar ontmoetingen en verhalen achter de livemuziek. Hij spreekt grote artiesten op festivals als North Sea Jazz, en gaat op zoek naar nieuwe talenten die de kleinere festivals veroveren. Andrew spreekt ze allemaal en neemt jou mee terug naar de mooiste optredens.

 • Martine ten Klooster
  Eo
  Radio

  Met Martine vier je de zondagmiddag op NPO Radio 2. Lekker ontspannen en met een fijne energie neemt ze je mee door de muziek. Je ontdekt de betekenis van liedjes, stuit soms op een extra laag en bent welkom om ook jouw favoriete plaat door te geven.

 • Morad El Ouakili
  Bnnvara
  Radio

  Elke maandag t/m vrijdag rijdt Morad El Ouakili de gigantische ballenmachine de studio van NPO Radio 2 in. In de machine zitten 90 balletjes, die elk hangen aan een bepaalde muzikale categorie. De machine bepaalt wat voor soort nummer er gedraaid zal worden.

 • Muziekcafe
  AVROTROS
  Radio

  Muziekcafé is hét live muziekprogramma van NPO Radio 2. Iedere zaterdag van 16.00 tot 18.00 uur verzekert Carolien Borgers je van een heerlijke middag, vol interviews en optredens van artiesten uit het binnen- en buitenland.

 • De Muziekcafé
  AVROTROS
  Nieuwsbrief

  Muziekcafé is hét live muziekprogramma van NPO Radio 2. Wil je niks missen van het Muziekcafé? Meld je aan voor de nieuwsbrief.

2 titels startend met de letter N

3 titels startend met de letter O

 • Off the Record
  Bnnvara
  Podcast

  In Off the Record bespreekt Giel Beelen de roddels, intriges en belangrijkste nieuwtjes uit de muziekindustrie. Dat doet hij niet alleen, maar wekelijks samen met de ongezouten meningen van zangeres en presentatrice Nance Coolen en presentator voor Omroep MAX & NPO Radio 5, oud Idols-jurylid Henkjan Smits en een muzikale gast.

 • Oorlog in je Lichaam
  Wnl
  Podcast

  Kan kanker een chronische ziekte worden? Voor oorlogsjournalist Hans Jaap Melissen werd die vraag vorig jaar heel dringend, toen bij zijn vrouw Sigrid uitgezaaide borstkanker werd geconstateerd. Hij begon de 8-delige podcastserie Oorlog in je Lichaam.

 • Op zn kop podcast
  Pow
  Podcast

  Zoveel nieuws, zoveel meningen, maar hoe zit het nu echt? Marianne Zwagerman & Rick van Velthuysen zetten elke week de wereld van de luisteraar op zijn kop.

3 titels startend met de letter P

2 titels startend met de letter R

4 titels startend met de letter S

1 titel startend met de letter T

 • Tekstuele voorlichting
  Eo
  Podcast

  In deze podcast duikt Martine ten Klooster in een betekenisvolle songtekst. Waarom raakt iets en welk verhaal zit erachter? In gesprek met de artiest kom je tot de antwoorden. Soms intiem, soms ontroerend, soms luchtig en soms vol gezelligheid. Altijd met nieuwsgierigheid, liefde voor muziek, oprechte interesse en jouw input.

4 titels startend met de letter W

1 titel startend met de letter Z