Koken
1 Koken titel startend met de letter B
- Programma
BinnensteBuiten trakteert je dagelijks op een gepassioneerde en duurzame dosis huis en interieur, tuin en natuur, eten en drinken.
7 Koken titels startend met de letter D
- Programma
Joël Broekaert neemt de kijker mee in een avontuurlijk onderzoek naar de wereld en de geschiedenis achter de vijf basissmaken. Hij bezoekt wetenschappers, chefs en smaakmakers en reist af naar bijzondere plekken in de wereld, waar iets unieks te leren valt over de smaak van die aflevering.
- Programma
Wat gebeurt er als je een museumdirecteur en chef-kok samenbrengt? Welke culturele gerechten krijg je dan voorgeschoteld? De directeur van het Rijksmuseum (Taco Dibbits) en sterren-chef van restaurant Rijks (Joris Bijdendijk) reizen samen door verschillende landen.
- Podcast
Janny van der Heijden gaat door het hele land in gesprek met ouderen over eten van vroeger. Van de lammetjespap en pulptaart in de oorlogsjaren tot feestgerechten als konijn in 't zuur en biefstuk met zeekraal.
- Programma
Met een auto en hond gaat culinair auteur en topkok Yvette van Boven op culinaire roadtrip. Op zoek naar lekkernijen die Nederland ons brengt, reist ze naar verschillende streken, waar zij met de producten uit die streek de heerlijkste gerechten maakt.
- Programma
Dirty Sanchez Mathew Pritchard is nu ultrasporter, chef-kok en bovendien overtuigd veganist. Hij wil laten zien dat een veganistisch dieet je fitter, sterker en gezonder kan maken en ook lekker is.
- Programma
Donnie duikt de keuken in met een bekende Nederlander om de veganistische variant van zijn of haar favoriete gerecht te maken. Zouden ze die net zo waarderen als 'het origineel'?
- Programma
Vanuit een knusse studio-bakkerij zie je de niet-vertoonde gebeurtenissen in Heel Holland Bakt. Janny neemt André mee op pad voor een educatief uitje, Robèrt geeft degene de tent moest verlaten een mini masterclass. En André ontvangt elke week thuisbakkers in de studio.
2 Koken titels startend met de letter G
- Programma
Ilja Gort gaat reist naar de mooiste en verrassendste streken van Italië, Frankrijk en Spanje. Daar zoekt hij het verhaal achter de schoonheid van het land, mensen die hij ontmoet, de mooiste wijnen én het lekkerste eten.
- Programma
Wijnboer Ilja Gort geeft antwoord op prangende kijkersvragen over alles wat met wijn te maken heeft. Ilja vertelt wat je moet weten over wijn en waar je op moet op letten als je wijn in een restaurant bestelt of in de supermarkt koopt.
1 Koken titel startend met de letter H
- Programma
Thuisbakken is al een kunst. Laat staan koken met afleiding van André van Duin en een streng toeziend oog van Robèrt. Wie houdt zijn hoofd koel in de tent met op hol geslagen mixers, rondvliegende spatels en wisselende temperaturen?
1 Koken titel startend met de letter J
- Programma
Joël Broekaert reist door Nederland om antwoord te vinden op de vraag: welke invloed heeft de smaak van de bodem op wat er leeft en groeit?
1 Koken titel startend met de letter K
- Programma
Weet je niet wat je moet eten vandaag? Sandra en Mounir leren je verrassende en makkelijke gerechten te maken.
2 Koken titels startend met de letter M
- Podcast
In deze driedelige podcast gaat journalist Felicia Alberding op zoek naar de verhalen achter Neerlands grootste culinaire hits van buiten onze grenzen. Denk aan babi pangang, roti of een broodje kebab...
1 Koken titel startend met de letter R
- Programma
Wat ligt er in de toekomst op ons bord? Chef-koks Marleen Brouwer en Dennis Huwaë gaan de culinaire strijd aan om Nederlands meest gegeten gerechten met duurzame futureproof ingrediënten te bereiden.
2 Koken titels startend met de letter T
- Programma
Fijnproevers Emma de Thouars en Alain Caron reizen door Zuid-Korea en laten zich verrassen door de boeddhistische keuken van de vier masterchefs Temple Food die het land rijk is.
- Programma
Fan van Heel Holland Bakt? Dan moet je de Britse versie ook eens bekijken. Het Verenigd Koninkrijk staat niet voor niets bekend om zijn lekkere gebakjes.
1 Koken titel startend met de letter W
- Podcast
In de 10-delige podcastserie gaat Petra Possel op bezoek bij boeren en vissers. Samen kijken ze naar dat wat ze produceren, gaan ze het land op, het water op, de stal in. Ze praten over de oogst, de teelt, het land, de familie, de omgeving en natuurlijk actuele kwesties, zoals de boerenopstand, het supermarktprijsbeleid en de stikstofcrisis.