Humor

3 Humor titels startend met de letter A

2 Humor titels startend met de letter B

 • Bij van duin op de achterbank
  Max
  Programma

  Na jarenlang zelf in de theaters te hebben gestaan, gaat André van Duin nu in gesprek met zijn collega's; komieken en cabaretiers die hij bewondert. In een prachtige oude oldtimer voert hij gesprekken over alles wat met humor te maken heeft.

 • Busje komt zo
  Bnnvara
  Programma

  Paul de Leeuw rijdt met zijn touringcar dwars door Nederland op zoek naar mensen die hem hebben gemaild: Paul, stop toch ook eens een keer bij ons. Hij ontmoet de leukste mensen, komt op de meest vreemde plekken en moet zich uit de gekste situaties zien te redden.

2 Humor titels startend met de letter C

10 Humor titels startend met de letter D

1 Humor titel startend met de letter E

3 Humor titels startend met de letter F

1 Humor titel startend met de letter G

 • Gedeelde smart
  AVROTROS
  Programma

  Een theatershow van de koningin van het Nederlandse cabaret, Brigitte Kaandorp en de keizerin van het Vaderlandse chanson, Jenny Arean. Dat wordt lang leve de liedjes, de liefde en de lol. En dat allemaal met een klein orkest. Óók nog eens. Dat is veel, dat is rijk, dat is feest!

3 Humor titels startend met de letter H

 • Harrie jekkers achter de duinen
  Bnnvara
  Programma

  Harrie Jekkers vertelt middels liedjes en conferences over zijn Haagse jeugd. Over zijn Hagenese vader die hield van ADO, klaverjassen, bier en over zijn Haagse moeder die meer Hagenaer was dan Hagenees, die haar zoon de liefde bijbracht voor de iets meer hoogstaande dingen van het leven.

 • Hideous henk
  Ntr
  Programma

  Een kleurrijke en grove 2D-animatieserie over online schijnvertoon. De lelijke, boze chihuahua Henk wordt tot zijn grote vreugde eindelijk geadopteerd uit het asiel. Maar zijn nieuwe bazin blijkt hem helaas slechts te willen gebruiken voor aandacht op social media.

 • Anniek Pheifer, Thomas van Luyn, Leny Breederveld en Samir Hassan als hotelpersoneel en Paul de Leeuw presenteert
  Bnnvara
  Programma

  Terwijl presentator Paul de Leeuw in de lobby van het luxe vijfsterrenhotel zijn gasten ontvangt, kruipen Anniek Pheifer, Thomas van Luyn, Leny Breederveld en Samir Hassan in de huid van het hotelpersoneel. Iedereen wordt met liefde op de hak genomen, op het schild gehesen of kan zijn verhaal kwijt.

3 Humor titels startend met de letter I

1 Humor titel startend met de letter J

 • Joardy Season
  Logo vpro

  Harco is terug! In de nieuwe tiendelige webserie 'Joardy Season 2' ligt Harco in comateuze toestand in het ziekenhuis. Terwijl dokter Hannah Hoekstra zich liefdevol over hem ontfermt, probeert Harco zich door vreemde comadromen een weg terug te vechten naar zichzelf en de liefde van zijn leven.

2 Humor titels startend met de letter K

1 Humor titel startend met de letter M

2 Humor titels startend met de letter N

 • Still nou jaaaa 1582706614
  Ntr
  Serie

  Satirische sketches over gevoelige onderwerpen waar we in het dagelijkse leven heel veel over praten, maar weinig over lachen. Met de beste acteurs van Nederland, waaronder Pierre Bokma, Ilse Warringa en Lies Visschedijk.

 • Njits
  Kroncrv

  Stijn van Vliet is Njits, een ex-voetballer uit Tsjechië die wilt doorbreken als voetbalverslaggever. In de stijl van Sasha Baron Cohen (Ali G, Borat) gaat Njits als buitenstaander op zoek naar hét Oranjegevoel: de Oranjefans, de Oranjeliedjes, de Oranjegadgets, de 17 miljoen bondscoaches, de (oud-)internationals en de voetbal tv-programma's.

1 Humor titel startend met de letter O

3 Humor titels startend met de letter P

2 Humor titels startend met de letter R

 • Rob wijnand
  Kroncrv
  AVROTROS
  Podcast

  Lach mee met het twee categorieën spel, geniet van nieuwe artiesten en speel mee met leipe spelletjes. Elke week bespreken Rob en Wijnand samen met jou de beste momenten van 3FM.

 • Rundfunk
  Kroncrv
  Voorstelling

  Theatervoorstelling van Rundfunk, bestaande uit: Yannick van de Velde en Tom Kalmthout. In deze show storten ze zich op (de angst voor) de dood. Je hebt je jeugd achtergelaten en alle ellende die daarbij hoort. Je mag eindelijk op eigen benen staan. Maar dan worden je haren dunner en ga je lichamelijk achteruit. Je hebt een nieuwe vijand, een waar je altijd bang voor bent: de dood. En hij komt steeds dichterbij. Dat wordt lachen.

7 Humor titels startend met de letter S

3 Humor titels startend met de letter T

1 Humor titel startend met de letter V

3 Humor titels startend met de letter W