Humor

3 Humor titels startend met de letter A

3 Humor titels startend met de letter B

 • Na jarenlang zelf in de theaters te hebben gestaan, gaat André van Duin nu in gesprek met zijn collega's; komieken en cabaretiers die hij bewondert. In een prachtige oude oldtimer voert hij gesprekken over alles wat met humor te maken heeft.

  Max
  Programma
 • BODEM is een rauwe, komische en vernieuwende dramaserie over het vrijgezelle en destructieve leven van Cat (Eva Crutzen) die zich staande probeert te houden in een wereld die doorgaat terwijl de hare met een klap tot stilstand is gekomen.

  Bnnvara
  Serie
 • Paul de Leeuw rijdt met zijn touringcar dwars door Nederland op zoek naar mensen die hem hebben gemaild: Paul, stop toch ook eens een keer bij ons. Hij ontmoet de leukste mensen, komt op de meest vreemde plekken en moet zich uit de gekste situaties zien te redden.

  Bnnvara
  Programma

2 Humor titels startend met de letter C

11 Humor titels startend met de letter D

1 Humor titel startend met de letter E

3 Humor titels startend met de letter F

1 Humor titel startend met de letter G

 • Een theatershow van de koningin van het Nederlandse cabaret, Brigitte Kaandorp en de keizerin van het Vaderlandse chanson, Jenny Arean. Dat wordt lang leve de liedjes, de liefde en de lol. En dat allemaal met een klein orkest. Óók nog eens. Dat is veel, dat is rijk, dat is feest!

  AVROTROS
  Programma

4 Humor titels startend met de letter H

 • Harrie Jekkers vertelt middels liedjes en conferences over zijn Haagse jeugd. Over zijn Hagenese vader die hield van ADO, klaverjassen, bier en over zijn Haagse moeder die meer Hagenaer was dan Hagenees, die haar zoon de liefde bijbracht voor de iets meer hoogstaande dingen van het leven.

  Bnnvara
  Programma
 • Een kleurrijke en grove 2D-animatieserie over online schijnvertoon. De lelijke, boze chihuahua Henk wordt tot zijn grote vreugde eindelijk geadopteerd uit het asiel. Maar zijn nieuwe bazin blijkt hem helaas slechts te willen gebruiken voor aandacht op social media.

  Ntr
  Programma
 • Terwijl presentator Paul de Leeuw in de lobby van het luxe vijfsterrenhotel zijn gasten ontvangt, kruipen Anniek Pheifer, Thomas van Luyn, Leny Breederveld en Samir Hassan in de huid van het hotelpersoneel. Iedereen wordt met liefde op de hak genomen, op het schild gehesen of kan zijn verhaal kwijt.

  Bnnvara
  Programma
 • Satirische DIY-serie. Huisgenoten Ralph de Boer en Max Terpstra starten een YouTube-kanaal, met één simpel doel. Iedere aflevering komen zij met de slimste en meest efficiënte oplossingen voor alledaagse huis-tuin-en-keukenproblemen.

  Bnnvara
  Programma

3 Humor titels startend met de letter I

2 Humor titels startend met de letter J

4 Humor titels startend met de letter K

3 Humor titels startend met de letter M

 • Satirisch sportprogramma waarin Tex de Wit, Jonathan van het Reve en Diederik Smit in hoog tempo de sportweek doornemen. Met uiteraard volop aandacht voor de rafelranden van de sport: commentatoren, supporters, scheidsrechters die het verkeerd zien, de geschiedenis, de toekomst en steeplechase.

  Logo vpro
  Programma
 • Een uitgesproken en vrolijke blik op de media met Gijs Groenteman en Marcel van Roosmalen. Samen met twee wisselende gasten nemen ze de hoogte- en dieptepunten van de voorbije mediaweek door.

  Bnnvara
  Programma
 • Een comedyserie over gamecultuur die zich afspeelt in de leukste gamewinkel van Nederland. Hier moeten de jonge werknemers dealen met nerdy betweters, retourfraude, midnight gamereleases, zeikerige Karens en veeleisende cosplay diva's, terwijl ze de nieuwste games spelen en het hoofd boven water proberen te houden in de waanzin.

  Ntr
  Serie

2 Humor titels startend met de letter N

 • Satirische sketches over gevoelige onderwerpen waar we in het dagelijkse leven heel veel over praten, maar weinig over lachen. Met de beste acteurs van Nederland, waaronder Pierre Bokma, Ilse Warringa en Lies Visschedijk.

  Ntr
  Serie
 • Stijn van Vliet is Njits, een ex-voetballer uit Tsjechië die wilt doorbreken als voetbalverslaggever. In de stijl van Sasha Baron Cohen (Ali G, Borat) gaat Njits als buitenstaander op zoek naar hét Oranjegevoel: de Oranjefans, de Oranjeliedjes, de Oranjegadgets, de 17 miljoen bondscoaches, de (oud-)internationals en de voetbal tv-programma's.

  Kroncrv

2 Humor titels startend met de letter O

3 Humor titels startend met de letter P

4 Humor titels startend met de letter R

8 Humor titels startend met de letter S

3 Humor titels startend met de letter T

3 Humor titels startend met de letter V

4 Humor titels startend met de letter W

1 Humor titel startend met de letter Y

1 Humor titel startend met de letter Z

 • Wat moeten we met voetbalgeweld? Hoe koop je een auto? Wat geef je iemand cadeau die je niet kent? Allemaal vragen waarop je vast het antwoord wilt. Maar geen zorgen, in Zo, Opgelost gaan wetenschapsjournalist Anna Gimbrère en comedians Tex de Wit en Stefan Pop de meest complexe onderwerpen te lijf en lossen ze voor je op. En dat gaat gepaard met een hoop lol.

  Kroncrv
  Podcast