Spelshows

2 Spelshows titels startend met een nummer of karakter #

3 Spelshows titels startend met de letter A

1 Spelshows titel startend met de letter B

1 Spelshows titel startend met de letter C

 • Cancel club
  Bnnvara

  Online serie waarbij vier presentatoren het tegen elkaar opnemen in steeds verder escalerende uitdagingen. Ze beginnen klein, maar het wordt steeds lastiger. het zijn stuk voor stuk gevoelige thema's, zoals: spareribs eten in een vegan restaurant. Hoe ver gaan ze?

9 Spelshows titels startend met de letter D

1 Spelshows titel startend met de letter E

 • Eurovisie songfestival
  AVROTROS
  Website

  Over-de-top performances, glitterjurken en -pakken en vlaggetjes. Het hoort er allemaal bij op het Eurovisie Songfestival: het jaarlijks terugkerend muziekevenement waarin Europese landen de strijd met elkaar aangaan op muziekgebied.

1 Spelshows titel startend met de letter F

 • Freeks saturday night safari
  Bnnvara
  Programma

  Nederlands bekendste bioloog en hoogleraar Freek Vonk neemt jong en oud mee op avontuur. Hij neemt ons mee naar de mooiste en meest bijzondere plekken op aarde. Via boeiende colleges, prachtige beelden én prikkelende vragen over de natuur neemt hij iedereen mee op een wonderlijke reis door de natuur.

1 Spelshows titel startend met de letter G

 • Goed Fout
  Pow
  Programma

  Panelshow waarin de morele barometer van Nederland wordt gepeild. Want wat kan en mag er eigenlijk nog in een tijd waarin onze lange tenen alsmaar lijken te groeien?

5 Spelshows titels startend met de letter H

1 Spelshows titel startend met de letter I

1 Spelshows titel startend met de letter J

3 Spelshows titels startend met de letter K

1 Spelshows titel startend met de letter L

 • Lastfamilystanding familiejanssen
  Bnnvara
  Programma

  Hoe maak je een kampvuur? Hoe bouw je een goed vlot? En wat doe je als je geen drinkwater meer hebt? In Last Family Standing gaan vier families veertien dagen overleven in de wildernis van Kroatië.

4 Spelshows titels startend met de letter M

 • Lucas Hamming en Frits Sissing staan voor een orkest en draaien zich enthousiast naar het publiek
  AVROTROS
  Programma

  Acht BN-ers met een passie voor klassieke muziek strijden onder leiding van presentator Frits Sissing om de titel ‘Maestro’. De Maestro-jury bestaat uit dirigent Vincent de Kort (voorzitter), Isabelle van Keulen (violist) en Dominic Seldis (contrabassist bij het Koninklijk Concertgebouw Orkest).

 • Max Pub Quiz
  Max
  Programma

  In een gezellige kroegsfeer dagen elke week 6 teams elkaar uit. Wie hebben samen de meeste kennis paraat? De winnaars van elke aflevering strijden om de felbegeerde MAX Pubquiz Trofee.

 • Met Het Mes Op Tafel
  Max
  Programma

  In deze kennis- en blufquiz spelen de kandidaten een sluw vraag-en-antwoordspel. De kandidaten pokeren met de antwoorden op vragen. Niet alleen kennis is van belang, wie weinig weet, kan proberen zijn tegenstanders weg te bluffen.

 • Marlijn Weerdenburg en Rop Verheijen presenteren MolTalk
  AVROTROS
  Programma

  Live vanuit VondelCS in Amsterdam discussiëren en speculeren presentatoren Rop Verheijen en Marlijn Weerdenburg over de nieuwste aflevering van Wie is de Mol?

3 Spelshows titels startend met de letter O

2 Spelshows titels startend met de letter P

1 Spelshows titel startend met de letter Q

1 Spelshows titel startend met de letter R

 • Rara ramadan
  Ntr
  Programma

  Programma dat op luchtige wijze het publiek meeneemt in het gedachtegoed en de belevenis van de ramadan. In verschillende quizrondes wordt de kennis van bekende gasten over de ramadan getest en wordt er op spirituele, diepgaande, maar zeker ook op humoristische wijze stilgestaan bij de actualiteit.

5 Spelshows titels startend met de letter T

4 Spelshows titels startend met de letter W