Spelshows

2 Spelshows titels startend met een nummer of karakter #

3 Spelshows titels startend met de letter A

2 Spelshows titels startend met de letter B

1 Spelshows titel startend met de letter C

 • Online serie waarbij vier presentatoren het tegen elkaar opnemen in steeds verder escalerende uitdagingen. Ze beginnen klein, maar het wordt steeds lastiger. het zijn stuk voor stuk gevoelige thema's, zoals: spareribs eten in een vegan restaurant. Hoe ver gaan ze?

  Bnnvara

9 Spelshows titels startend met de letter D

1 Spelshows titel startend met de letter E

1 Spelshows titel startend met de letter F

 • Nederlands bekendste bioloog en hoogleraar Freek Vonk neemt jong en oud mee op avontuur. Hij neemt ons mee naar de mooiste en meest bijzondere plekken op aarde. Via boeiende colleges, prachtige beelden én prikkelende vragen over de natuur neemt hij iedereen mee op een wonderlijke reis door de natuur.

  Bnnvara
  Programma

1 Spelshows titel startend met de letter G

 • Panelshow waarin de morele barometer van Nederland wordt gepeild. Want wat kan en mag er eigenlijk nog in een tijd waarin onze lange tenen alsmaar lijken te groeien?

  Pow
  Programma

6 Spelshows titels startend met de letter H

1 Spelshows titel startend met de letter I

1 Spelshows titel startend met de letter J

3 Spelshows titels startend met de letter K

1 Spelshows titel startend met de letter L

 • Hoe maak je een kampvuur? Hoe bouw je een goed vlot? En wat doe je als je geen drinkwater meer hebt? In Last Family Standing gaan vier families veertien dagen overleven in de wildernis van Kroatië.

  Bnnvara
  Programma

5 Spelshows titels startend met de letter M

 • Acht BN-ers met een passie voor klassieke muziek strijden onder leiding van presentator Frits Sissing om de titel ‘Maestro’. De Maestro-jury bestaat uit dirigent Vincent de Kort (voorzitter), Isabelle van Keulen (violist) en Dominic Seldis (contrabassist bij het Koninklijk Concertgebouw Orkest).

  AVROTROS
  Programma
 • In een gezellige kroegsfeer dagen elke week 6 teams elkaar uit. Wie hebben samen de meeste kennis paraat? De winnaars van elke aflevering strijden om de felbegeerde MAX Pubquiz Trofee.

  Max
  Programma
 • De eerste indruk van iemand, klopt die altijd? Met een dosis humor laat dit programma verschillende panels de strijd én het gesprek met elkaar aangaan. Wie heeft de beste mensenkennis en beschikt over een sterk inschattingsvermogen?

  Eo
  Programma
 • In deze kennis- en blufquiz spelen de kandidaten een sluw vraag-en-antwoordspel. De kandidaten pokeren met de antwoorden op vragen. Niet alleen kennis is van belang, wie weinig weet, kan proberen zijn tegenstanders weg te bluffen.

  Max
  Programma
 • Live vanuit het Vondelpark in Amsterdam discussiëren en speculeren presentatoren Marlijn Weerdenburg en Splinter Chabot over de nieuwste aflevering van Wie is de Mol?

  AVROTROS
  Programma

3 Spelshows titels startend met de letter O

3 Spelshows titels startend met de letter P

 • In deze quiz testen twee spelers hun kennis onder hoge tijdsdruk. Ze kunnen kiezen uit de categorieën Geschiedenis, Kunst & Cultuur, Wetenschap, Sport of Tegenwoordige Tijd.

  Bnnvara
  Programma
 • In dit quizprogramma stellen Ellie Lust, Emma Wortelboer en Miss Envy Peru twintig vragen over alles wat met Pride te maken heeft. Van queers tot queens en van revolutie tot regenboog. Wat weet jij over de LHBTQIA+-gemeenschap?

  Bnnvara
 • 30 danstalenten, variërend van gepassioneerde amateurs tot opkomende professionals, worden uitgedaagd om zich te bewijzen als de beste allround danser van Nederland. Zij ondergaan een intensieve training waarin zij diverse dansstijlen, van ballet tot hiphop en van African dance tot jazz dance, meester moeten worden totdat er in de finale één winnaar overblijft.

  Ntr
  Programma

1 Spelshows titel startend met de letter Q

2 Spelshows titels startend met de letter R

 • Frank Evenblij ontvangt zes gasten om de onvergetelijke en grappigste beelden van het jaar door te nemen. De gasten draaien om beurten aan een levensgroot rad, met daarop de belangrijkste thema's van het jaar. In hoog tempo komen de meest opvallende fragmenten voorbij, met een bijhorende vraag.

  Bnnvara
  Programma
 • Programma dat op luchtige wijze het publiek meeneemt in het gedachtegoed en de belevenis van de ramadan. In verschillende quizrondes wordt de kennis van bekende gasten over de ramadan getest en wordt er op spirituele, diepgaande, maar zeker ook op humoristische wijze stilgestaan bij de actualiteit.

  Ntr
  Programma

1 Spelshows titel startend met de letter S

 • Serious Christmas telt af naar kerst! In een volledig uitgedoste kersthut strijden 18 bekende Nederlanders elke dag tegen elkaar in grappige kerst challenges. Elke aflevering valt één van hen af en in de laatste finale aflevering volgt de ontknoping: Wie is de ultieme kerstster?

  Pow
  Programma

6 Spelshows titels startend met de letter T

4 Spelshows titels startend met de letter W

1 Spelshows titel startend met de letter X

 • Negen Gen Z'ers worden in het diepe gegooid voor een extreem experiment... overleven in het wild. Hoever is deze generatie, die is opgegroeid met internet en mobiele telefoons, verwijderd van de natuur? De groep gaat het experiment aan zonder voorbereiding.

  Pow
  Programma