Muziek

9 Muziek titels startend met een nummer of karakter #

 • Als je nu 100 jaar geleden hebt bedacht dat je de Matthäus-Passion wilt uitvoeren zoals Bach het heeft bedoeld, en je musici hebben zich de laatste veertig jaar gespecialiseerd in de muziek van Bach, dan is er onderhand wel een definitieve, perfecte Matthäus-Passion, toch? Over die vraag gaat deze vijfdelige podcast.

  Ntr
  Podcast
 • Vanuit Koninklijk Theater Carré brengt het Metropole Orkest samen met de beste artiesten uit de Nederlandse hiphopscene een 60 minuten durende ode aan het grootste online hiphop-platform van Nederland dat vijftien jaar bestaat: 101Barz. Met optredens van o.a. Fresku, Winne, Latifah, Broederliefde, Frenna en MocroManiac.

  Bnnvara
  Concert
 • Met de 3FM Awards vieren we de Nederlandse popmuziek. We koesteren de gevestigde namen én het nieuwe talent. Het publiek kiest uiteindelijk welke artiesten dit jaar een standbeeld verdienen: een 3FM Award.

 • 3FM Serious Request komt dit jaar in actie voor Stichting ALS Nederland. In de week voor Kerst van 17 t/m 24 december betreden 3FM-dj's Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Wijnand Speelman het Glazen Huis op de Grote Markt in Nijmegen. Hier zetten ze zich samen met heel Nederland dag en nacht in om zoveel mogelijk geld in te zamelen door 24 uur per dag live radio te maken en platen te draaien tegen donaties.

  Radio
 • Wie zijn de mensen die ervoor zorgen dat áchter de schermen op festivals alles op rolletjes loopt? Dat hoor je in 3FM Unseen Heroes, dat een beeld geeft van de ongeziene helden in de muziekindustrie.

  Ntr
  Podcast
 • 3voor12 is in meer dan twintig jaar uitgegroeid van underdog tot het belangrijkste alternatieve popplatform van Nederland. 3voor12 maakt radio en tv, is een online muziekmagazine, neemt bijzondere sessies op en doet verslag van alle belangrijke muziekfestivals.

  Logo vpro
  Website
 • De relevantste, leukste én belangrijkste nieuwe muziek van de week. In een half uurtje praten 3FM DJ Eva Koreman en 3VOOR12 muzieksamensteller Christiaan Walraven je wekelijks bij over de 12 releases die je niet mag missen.

  Logo vpro
  Podcast
 • Hila Noorzai staat met artiesten en producers van de meest succesvolle Eurodance acts uit de jaren 90 stil bij hun succes. Samen met 2 Unlimited, Twenty 4 Seven, SNAP!, 2 Brothers on the 4th Floor en T-Spoon bespreekt ze de hoogte- en dieptepunten uit hun carrière.

  AVROTROS
  Programma
 • Ga jij nog weleens los op een Hakkûh-plaatje? Of deed jij liever je haar met een grunge gitaar? Wat weet je nog van de jaren 90? Test je kennis en maak een trip down memory lane in de 90s Popduel Podcast, gepresenteerd door NPO Radio 2-DJ Paul Rabbering.

  AVROTROS
  Podcast

18 Muziek titels startend met de letter A

 • Een fris, positief en verrassend muziekprogramma met herkenbare muziek, nieuwe releases, bijzondere albumtracks en fijne mashups. Ook items als het 60 Seconden Spel en de Top 2000 Shuffle zorgen iedere dag voor een vrolijk begin van je werkdag.

  AVROTROS
  Radio
 • Anni-Frid Lyngstad, Benny Andersson, Bjorn Ulvaeus en Agnetha Faltskog spelen de sterren van hemel eind jaren zeventig. In 1979 treedt ABBA op in Londen, in het stadion van Wembley met een concert waar zij voor een enthousiast publiek de ene na de andere hit zingen.

  AVROTROS
  Concert
 • In deze muziekdocumentaire wordt het vijftigjarige bestaan van ABBA gevierd. We volgen de groep vanaf de oprichting tot aan de virtuele concertreeks in Londen en het nieuwe album ABBA Voyage uit 2022.

  Ntr
  Documentaire
 • Alle grote hits van de band ABBA komen langs. In de meezingquiz maken drie duo's uit wie het meeste weet van ABBA.

  AVROTROS
  Programma
 • Registratie van het reünieconcert van Acda en De Munnik in de ZiggoDome. Nadat ze in 2015 uit elkaar gingen, komen Thomas en Paul weer bij elkaar om uit te vinden of het leuk zou zijn om samen weer eens muziek te maken. Het resultaat: zes uitverkochte ZiggoDome concerten met bijna 100.000 bezoekers. Het duo speelt al het bekende werk en ontvangen gasten als Guus Meeuwis, Maan, Typhoon en De Poema's.

  Bnnvara
  Concert
 • Documentaireserie over Acda en De Munnik: van hoe Thomas en Paul elkaar leerden kennen op de Kleinkunstacademie, tot hun laatste optreden in Carré. En we zien hun reünie ontstaan, van voor het eerst weer samen schrijven op Ameland, tot de aanvang van zes uitverkochte shows in Ziggo Dome.

  Bnnvara
  Documentaire
 • Concert van de Britse zangeres Adele op 25 oktober 2021 in het Los Angeles Griffith Park Observatory.

  Ntr
  Programma
 • Registratie van Nu of ooit, het afscheidsconcert dat het Volendamse duo Nick & Simon gaven op 10 oktober 2022 in een uitverkocht Ahoy Rotterdam. Nick Schilder en Simon Keizer stoppen hierna als muzikaal duo. In het concert zijn al hun grote hits te horen: van hun debuutsingle "Steeds weer" via "Pak maar m'n hand" door naar de monsterhit "Rosanne".

  AVROTROS
  Concert
 • In vier wervelende afleveringen gaat Défano op zoek naar een gemene deler tussen twee op het oog verschillende genres: hiphop en gospel. Met bekende hiphop-artiesten Frenna, Broederliefde, Glenn Faria en Yung Nnelg.

  Eo
  Programma
 • De mooiste en meest swingende documentaires en portretten over muzikanten, muziekgenres en popsterren vind je op 2Doc.

  Documentaire
 • Elsbeth Gruteke gaat in gesprek met bekende Nederlandse organisten. Wie zijn deze mannen en vrouwen, die vaak verborgen zitten achter dat kolossale instrument? Elsbeth Gruteke zoekt de organisten bij hun orgels op. Wat inspireerde hen om orgel te gaan spelen? Welke betekenis heeft de muziek voor hen? En wanneer trekken zij alle registers open?

  Eo
  Podcast
 • Acht bekende Nederlandse zangers en zangeressen nemen het tegen elkaar op. Wie slaagt er het best in black gospel te zingen? Onder leiding van teamcoaches Berget Lewis en Shirma Rouse wordt er gestreden om een plek in de finale van deze unieke gospelshow.

  Eo
  Programma
 • Afterparty van het ADE (Amsterdam Dance Event) vanuit het Volkshotel in Amsterdam met aandacht voor muziek, dj's, gasten en minidocumentaires. Met interviews met de muzikale top en de meest opvallende feestgangers.

  Ntr
  Programma
 • Registraties van concerten van André Rieu en zijn Johann Strauß Orkest. De vioolvirtuoos ontvangt daarbij bijzondere solisten.

  AVROTROS
  Programma
 • Annemieke Schollaardt opent iedere werkdag de lunch met het nieuws van de dag, muziek van alle tijden en spraakmakende gasten die niet alleen hun nieuws brengen, maar ook diep in hun muzikale heden en verleden graven. De hoofdrol is voor de luisteraar, die meedenkt en meedoet.

  AVROTROS
  Radio
 • Tien kandidaten gaan de strijd aan om de nieuwe operaster van Nederland te worden. Wie voert de zangopdrachten het beste uit? En wie vertolkt de grote operarollen het meest overtuigend?

  Max
  Programma
 • Voor het eerst is de muzikale leiding in handen van Shunske Sato. Hij speelde het werk de afgelopen jaren onder leiding van talloze dirigenten, maar in zijn vierde seizoen als artistiek leider staat hij nu zelf aan het roer.

  Ntr
  Uitzending
 • Vijftien jonge musici spelen op ongebruikelijke plekken in de bloeiende Betuwe.

  AVROTROS
  Uitzending

10 Muziek titels startend met de letter B

 • Wat de bijbel is voor gelovigen is het Wohltemperierte Klavier van Johann Sebastian Bach voor muzikanten. Pianist Jacqueline heeft aan 48 Nederlandse componisten gevraagd een ‘antwoord’ te schrijven op één van de twee maal 24 preludes. In de podcastserie vertelt steeds één componist over zijn of haar antwoord op Bachs oervoorbeeld. En natuurlijk hoor je de muziek!

  Logo vpro
  Podcast
 • De beste zin en onzin van het leven, muziek waar je sowieso goed op gaat en altijd lachen! Elke maandag t/m donderdag van 16:00 tot 19:00 uur.

  Pow
  Radio
 • In deze documentaire wordt de 77-jarige Limburgse zangeres Beppie Kraft een jaar lang gevolgd: van carnaval 2022 tot de opening van het volksfeest in november 2023.

  Max
  Documentaire
 • In Beste Zangers reist Jan Smit met een zevental artiesten af naar het meestal zonnige Spanje om daar de mooiste liedjes voor elkaar te zingen. In intieme setting treedt iedereen uit z’n comfortzone en zingen ze nummers die voor de ander bijzonder zijn. Beste Zangers bestaat al meer dan 10 jaar.

  AVROTROS
  Programma
 • De beste en de meest juicy backstage-verhalen uit de muziekindustrie: rampen in de organisatie, idiote eisen op riders, nukkige en juist heel sympathieke artiesten.

  Logo vpro
  Podcast
 • Popkenner en muziekliefhebber Leo Blokhuis neemt je mee op een muzikale reis buiten de gebaande paden. Tijdens het programma hoor je veel nieuwe muziek en elke week speelt een artiest twee tracks live in de show!

  Bnnvara
  Radio
 • De podcast waarin muziekkenner Leo Blokhuis je iedere week bijpraat over de allerbeste nieuwe muziek. Met veel aandacht voor livemuziek, voor de grootste hits in een ander land en met hier en daar een geschiedenisles over de grootste artiesten van de meesterverteller zelf.

  Bnnvara
  Podcast
 • Op NPO Radio 4 stonden verschillende Nederlandse musici, ensembles en concertzalen in de schijnwerpers in de themaweek Booster Klassiek.
  Uitzending
 • Welke nummers zijn vormend geweest voor de identiteit en het denken van bekende schrijvers, filosofen en wetenschappers? In deze podcast interviewen Johan Fretz en Floortje Smit deze personen aan de hand van muziek.

  Human
  Podcast
 • Paul reist na zes jaar weer af naar Londen voor een interview met Adele, die met een nieuw album komt. Paul, chauffeur Martijn en voice-over Hans Kesting steken met de boot het Kanaal over, om met de zangeres te praten die Paul zo vaak in zijn shows te gast had.

  Bnnvara
  Programma

9 Muziek titels startend met de letter C

 • Driedelige muziekdocumentaire van James Giles die het verhaal vertelt van de housemuziek: de beat, de clubs en de dj's die de muziekcultuur voor altijd veranderden. Onder andere David Guetta, Tiësto, Paul Oakenfold, The Blessed Madonna, Nina Kravitz en Steve Aoki en worden geinterviewd.

  Logo vpro
  Documentaire
 • Matthijs van Nieuwkerk en Rob Kemps gaan in dit muzikale programma naar Parijs. Hier komen ze, met behulp van Franse artiesten, alles te weten over het Franse levenslied: het chanson.

  Bnnvara
  Programma
 • Beelden van repetities en optredens worden afgewisseld met een inkijkje in het dagelijkse leven van Bradley. Doorlopend arm, soms dakloos, maar altijd vol hoop bleef de voormalig James Brown imitator dromen van een zangcarrière. Klagen over zijn zware leven deed hij niet. Heel hard genieten wel.

  Ntr
  Documentaire
 • Programma over de beste of meest opmerkelijke albums van een bekende band, of albums die een periode in de muziekgeschiedenis markeren. Muzikanten, producers en geluidstechnici ontleden de muziek en geven inzicht in het ontstaan van het album.

  Logo vpro
  Programma
 • Componist en violist Tim Kliphuis maakt zich zorgen over het klimaat. Hoe kan hij als componist zijn bijdrage leveren om de wereld een stukje beter te maken? Vijf topwetenschappers gaan hem daarbij helpen. Elke aflevering speelt hij live op zijn viool voor zijn gast op verschillende locaties, zoals een onderzoeksschip, in een tropische kas of in een sterrenwacht. Deze gesprekken leveren inspiratie op voor een muziektrack, die aan het einde van elke aflevering te horen is.

  Ntr
  Podcast
 • Concertregistratie van het bejubelde album 'Bitterzoet' van Eefje de Visser in Carré in Amsterdam december 2022. Bitterzoet betekende in 2020 de definitieve doorbraak van Eefje de Visser en werd veelvuldig bekroond. De drie jaar durende glorietocht van het album komt tot een knallend einde in Carré, waar Eefje de Visser met haar band en dansers voor de laatste keer de Bitterzoet Live Show bracht.

  Logo vpro
  Concert
 • Artiesten zetten bijzondere Nederlanders in de spotlight. Mensen die vanuit hun eigen kracht een positieve beweging in gang hebben gezet als het gaat om inclusiviteit en acceptatie.

  Aflevering
 • De seizoensopening van het Concertgebouworkest wordt gevierd met een openluchtconcert, dit keer op de NDSM-werf in Amsterdam-Noord. De Italiaanse dirigent Gianandrea Noseda leidt het orkest in een feestelijk en gevarieerd programma met dans en ritme als rode draad.

  AVROTROS
  Concert
 • Programma dat tijdens de pandemie werd uitgezonden, toen zo'n beetje de hele cultuursector op haar gat lag. Jonge talenten werden uitgenodigd om te komen praten over de toekomst van podia, theaters of festivals. Hoe gaan zij zichzelf opnieuw uitvinden na twee jaar corona?

  Bnnvara
  Programma

24 Muziek titels startend met de letter D

4 Muziek titels startend met de letter E

6 Muziek titels startend met de letter F

7 Muziek titels startend met de letter G

10 Muziek titels startend met de letter H

3 Muziek titels startend met de letter J

 • Start je dag goed met Jan-Willem en Jeroen op NPO Radio 2! Van maandag tot en met vrijdag starten zij tussen 6.00 en 9.00 uur je dag op.

  Bnnvara
  Radio
 • Jasper Demollin gaat met behulp van zijn vrienden Daan Boom en Tobias Camman op zoek naar muzikanten voor zijn band. Ook probeert hij alvast een optreden te regelen om programmeurs ervan te kunnen overtuigen dat hij deze zomer op een festival als Lowlands of de Zwarte Cross hoort te staan.

  Kroncrv
  Programma
 • Kika Sprangers is saxofonist, componist en liefhebber van jazzmuziek. Zij duikt met jazzhistoricus en journalist Koen Graat in de grote gamechangers van de jazz van de afgelopen decennia. Welke opmerkelijke invloeden, platen en artiesten hebben de jazz voorgoed veranderd en hebben geleid tot het huidige jazzlandschap?

  Logo vpro
  Podcast

9 Muziek titels startend met de letter K

6 Muziek titels startend met de letter L

 • Nina Jurna gaat op zoek naar de meest indringende songs van Zuid-Amerika. Hoe klinkt het leven op dat continent door in de bossanova of latin jazz, cumbia, reggaeton of salsa en in muziek uit Suriname, Curaçao, of Mexico? Elke aflevering ontleedt Nina, samen met een gast, een nummer uit een van de muziekstijlen en landen en plaatst het in de maatschappelijke en sociaalhistorische context.

  Logo vpro
  Podcast
 • Concert van Lenny Kuhr in Paradiso in Amsterdam, in februari 2022. Ze speelde eenmalig stukken van haar nieuwe album Lenny Kuhr, uitgerust met een band, blazers en strijkers.

  Max
  Concert
 • Philipp Blom, schrijver, historicus en filosoof, laat horen hoe de emoties van grote en kleine gebeurtenissen van vandaag, te vinden zijn in eeuwen van muziek.

  Human
  Podcast
 • Documentairemaker Emmie Kollau gaat samen met muzikanten Spinvis, hiphop-producer Kubus, Sofie Winterson en Slagwerk Den Haag de werkvloer op. Ze lieten zich inspireren door het ritme van de herhaling en het gestamp van de machines. Een en muzikale ode aan de lopendebandwerker.

  Logo vpro
  Podcast
 • Jarenlang was Los vast op de radio te horen. 35 jaar later opent Jan Rietman de archieven van het bekende muziekprogramma. In deze podcast gaat hij door dozen met foto’s, uren aan uitzendingen en haalt hij verloren opnames naar boven.

  Max
  Podcast
 • In juni 1944 klinken in Kamp Westerbork de eerste klanken van de opera Ludmilla, geschreven en gecomponeerd door Joodse gevangen. Het stuk was een daad van verzet tegen de nazi's en kampcommandant Gemmeker, die op de avond van de première op de eerste rij zaten. Na opvoering worden de Joodse bedenkers op de trein naar de gaskamers gezet. Een indrukwekkende oorlogsverhaal over muziek maken in het voorportaal van de hel.

  Ntr
  Podcast

19 Muziek titels startend met de letter M

 • Een opgewekt middagprogramma met aangename klassieke muziek die perfect aansluit op de middag. Voor wie hard aan het werk is, of juist een rustige middag heeft: Maatwerk zorgt voor passende muzikale omlijsting.

  Max
  Radio
 • Acht BN-ers met een passie voor klassieke muziek strijden onder leiding van presentator Frits Sissing om de titel ‘Maestro’. De Maestro-jury bestaat uit dirigent Vincent de Kort (voorzitter), Isabelle van Keulen (violist) en Dominic Seldis (contrabassist bij het Koninklijk Concertgebouw Orkest).

  AVROTROS
  Programma
 • Dirigent en barokmusicus Ton Koopman wordt wereldwijd op handen gedragen, maar in ons land is hij bij het grote publiek minder bekend. Hoewel hij de tachtig nadert, weet hij nog van geen ophouden en reist hij de wereld over om zijn bijzondere talent met zijn publiek te delen. Maar niet zonder de steun van zijn vrouw en grote liefde Tini, met wie hij niet alleen een huishouden, maar ook het podium deelt.

  Max
  Programma
 • Luister mee achter de schermen bij De Nationale Opera, die de ambitie heeft om een klimaatneutrale opera te produceren over de zaak Shell. Al snel blijkt dat dit nog niet zo makkelijk is. Wat weegt zwaarder: duurzaamheid, of artistieke vrijheid?

  Ntr
  Podcast
 • Andrew Makkinga neemt je mee naar festivals en concerten. Op zoek naar ontmoetingen en verhalen achter de livemuziek. Hij spreekt grote artiesten op festivals als North Sea Jazz, en gaat op zoek naar nieuwe talenten die de kleinere festivals veroveren. Andrew spreekt ze allemaal en neemt jou mee terug naar de mooiste optredens.

  Ntr
  Podcast
 • Met Martine vier je de zondagmiddag op NPO Radio 2. Lekker ontspannen en met een fijne energie neemt ze je mee door de muziek. Je ontdekt de betekenis van liedjes, stuit soms op een extra laag en bent welkom om ook jouw favoriete plaat door te geven.

  Eo
  Radio
 • Vrolijke gesprekken, ontroerende gesprekken, heel veel muziek en altijd een goed humeur! Matthijs gaat door staat weer in de steigers voor seizoen 4. Kijk terug op NPO Start of bezoek de site voor losse fragmenten van optredens en gesprekken.

  Bnnvara
  Programma
 • Muzikaal programma vanuit studio 21 in Hilversum. Het thema van het concert is 'samen sterk'. Op het podium staan onder anderen Suzan & Freek, Gerard Joling, Remy van Kesteren en Marcel Veenendaal.

  Max
  Programma
 • De Matthäus-Passion is ongetwijfeld het meest geliefde klassieke werk van Nederland. Maar er is zoveel meer! Deze podcastserie neemt je mee door de religieuze meesterwerken uit de afgelopen 10 eeuwen.

  Kroncrv
  Podcast
 • Live vanuit het Muziekgebouw aan 't IJ in Amsterdam speelt Amsterdam Sinfonietta een werk van Ludwig van Beethoven maar ook nieuwe, moderne muziek. Amsterdam Symfonietta speelt samen met de Canadese pianist Marc-André Hamelin.

  Ntr
  Concert
 • Selma van Dijk gaat in gesprek met bekende muzikale families. Met hen gaat ze in gesprek over het gezinsleven, muziekeducatie en de druk van het vak. Ook haalt ze leuke anekdotes uit het verleden op, want een musicerend gezin komt voor bijzondere uitdagingen te staan. Ze probeert te ontraadselen of de uitzonderlijke muzikaliteit te danken is aan aanleg of opvoeding, aan nature of nurture.

  AVROTROS
  Podcast
 • Elke maandag t/m vrijdag rijdt Morad El Ouakili de gigantische ballenmachine de studio van NPO Radio 2 in. In de machine zitten 90 balletjes, die elk hangen aan een bepaalde muzikale categorie. De machine bepaalt wat voor soort nummer er gedraaid zal worden.

  Bnnvara
  Radio
 • S&M2 werd gefilmd tijdens twee uitverkochte shows in het nieuwe Chase Center-arena in San Francisco. Metallica treedt op met de San Francisco Symphony.

  Ntr
  Video
 • Theaterfilm van spoken word-artiest Lev Avitan, muzikaal ondersteund door het Amsterdams Andalusisch Orkest. Lev, zoon van een joodse moeder en islamitische vader, gaat het fictieve gesprek aan met zijn overleden moeder en bevraagt intergenerationele trauma's, zijn eigen culturele identiteit en zijn twijfelachtige plek als iemand met migratieachtergrond in de Nederlandse samenleving.

  Human
  Film
 • Het Musical Awards Gala is ieder jaar weer een waar spektakel, vol met exclusieve fragmenten van nieuwe musicals. Onder de bezielende leiding van musicalkenner Frits Sissing worden tijdens deze avond de prestigieuze awards aan Nederlands beste musicalsterren en –producties uitgereikt.

  AVROTROS
  Programma
 • Van Klassiekers met Kleinsma tot Podium Zwart tot Amazing Grace. Hier vind je alle muziekprogramma's van NPO Start op een rij.

  Collectie
 • Henriette Bosmans, Frieda Belinfante, Mischa Hillesum en Sem Dresden: het zijn maar een paar van de Nederlandse componisten en musici die zijn vervolgd - en soms vermoord - in de Tweede Wereldoorlog. Seizoen 2 van de podcast Muziek tot Leven - Verhalen van musici in de oorlog duikt in het leven van componist Marius Flothuis.

  Kroncrv
  Podcast
 • Muziekcafé is hét live muziekprogramma van NPO Radio 2. Iedere zaterdag van 16.00 tot 18.00 uur verzekert Carolien Borgers je van een heerlijke middag, vol interviews en optredens van artiesten uit het binnen- en buitenland.

  AVROTROS
  Radio
 • Het grootste spektakel aan het eind van het jaar met muziek van eigen bodem. Van levenslied tot nederpop, van kroeghits tot de mooiste ballads, bijzondere duetten en verrassende optredens. De show is een feest van herkenning voor jong en oud en staat bol van spectaculaire optredens en muzikale verrassingen.

  AVROTROS
  Concert

19 Muziek titels startend met de letter N

7 Muziek titels startend met de letter O

14 Muziek titels startend met de letter P

3 Muziek titels startend met de letter R

 • De weekend-ochtendshow van Jeroen van Inkel. Met oude vertrouwde items zoals het kledingadvies en de RINKELSCOPEN, maar ook nieuwe elementen.

  Bnnvara
  Radio
 • Deze muzikale podcast neemt jonge luisteraars mee op een avontuurlijke reis naar de veertiende eeuw, toen Europa werd geteisterd door de mysterieuze Zwarte Dood. Een zoektocht naar een manier om de pest buiten de deur te houden, boordevol geheimzinnige figuren, middeleeuwse magie, zweren en bulten.

  Logo vpro
  Podcast
 • Rogier Pelgrim onderzoekt de haat-liefdeverhouding tussen geloof en popmuziek. In christelijke kringen werd Rock & Roll nogal eens met de duivel geassocieerd. Hoe komt dat toch? Tegelijkertijd zijn er eigenlijk best veel hits die over God gaan. Hoe zit dat dan?

  Eo
  Podcast

18 Muziek titels startend met de letter S

16 Muziek titels startend met de letter T

5 Muziek titels startend met de letter V

5 Muziek titels startend met de letter W

 • Atze de Vrieze vertelt de verhalen achter vreemde hits. Liedjes die vast niemand in zijn Top 2000 lijstje zet, maar die destijds razend populair waren.

  Logo vpro
  Podcast
 • Start je dag verfrissend met Wijnand in de Ochtend! Met een flinke dosis nieuwe muziek en de laatste nieuwtjes. Vanzelfsprekend nodigt Wijnand ook de beste artiesten uit om live te komen spelen in de 3FM Live Box. Met Wijnand aan het roer wordt elke ochtend 06:00 - 09:00 uur een feest van energie en muziek.

  Kroncrv
  Radio
 • Harry de Winter neemt met gasten de soundtrack van hun leven door. In de laatste aflevering vertelt hij zijn eigen levensverhaal aan Jeroen Pauw; o.a. over The Beatles, James Brown en Bob Dylan.

  Max
  Programma
 • Wouter van der Goes en Frank van ’t Hof luiden op vrolijke wijze het weekend in.

  Bnnvara
  Radio
 • Met de lekkerste muziek om je avond mee te beginnen, een samenvatting van de dag en het nieuws van de avond.

  Kroncrv
  Radio

1 Muziek titel startend met de letter Z