Best Bites Artikelen
Dit jaar de winterdip voorkomen? Eet dan deze producten
Vitamine D: een van de weinige vitamines die je lichaam zélf kan aanmaken. Een belangrijke speler voor een goede werking van je spieren en immuunsysteem, zodat je bijvoorbeeld niet snel ziek wordt. Dat je het aanmaakt door zonlicht is geen geheim....
Eten we binnenkort Hollandse pot met draadjesvlees van zwammen?!
Rookworstje hier, hacheetje daar: de Hollandse pot is doorspekt met ouderwetse stukjes vlees. Maar move over, want in het Restaurant van de toekomst maken we allemaal draadjesvlees van oesterzwammen.
Van deze bizarre boom wordt jouw dagcrème én brood gemaakt
Wat is gigantisch, kan goed tegen droogte en wordt gebruikt voor 300 verschillende producten? Dit wondermiddel uit Senegal klinkt als toekomstmuziek voor op ons bord én gezicht.
Waarom je blijft stinken van knoflook (en hoe je de geur voorkomt)
Ben jij ook iemand die 6 teentjes knoflook toevoegt als er maar 2 in een recept staan? Je bent niet de enige. Veel mensen zijn fan van knoflook. Maar van de geur van knoflookadem is eigenlijk bijna niemand een liefhebber.
Staat je mond in brand door een peper? Hierdoor komt het
Sommige mensen houden ervan en sommige mensen moeten heel veel drinken na het eten van pepers. Pittig eten is niet voor iedereen weggelegd. Maar waarom maken die pepers het eten zo heet?
Van alcohol ga je snurken, maar van dít eten ook
We kennen allemaal het typische beeld van die snurkende vader op de bank. Of misschien kom jij niet in slaap zonder kussen op je hoofd, door een ronkende bedpartner. Vervelend! Alcohol is een bekende boosdoener van snurken. Maar: kan je ook gaan...
Lasagne van gebakken lucht? In de toekomst kan het echt
Hoe toekomstbestendig is je spag bolo en esma? Check hoe ze in Restaurant van de toekomst letterlijk pasta van lucht maken en leer hoe je Sosha Duyskers lasagne van de toekomst serveert.
Smaakt koriander voor jou naar zeep? Dit is waarom
Koriander: je houdt ervan of je hebt er een hekel aan. Als dat laatste voor jou geldt, vind je het misschien zelfs smaken naar zeep. Smaken verschillen, maar hoe komt het eigenlijk dat koriander voor veel mensen naar afwasmiddel smaakt? Stellen...
Koffie zonder bonen en chocola zonder cacao? Zó wordt ‘t gemaakt
Hoe serveren we in de toekomst ons bakkie pleur met chocokoekje? Nick Toet vraagt het zich af in Restaurant van de toekomst en ontdekt dat we in de future boonloos gaan.
Dít is het anusgoedje (van de bever) in jouw vanille ijs
Geniet jij ook zo van lekkere zoete snacks zoals cake, roomijs en koekjes? Nou, dan zou het zomaar kunnen zijn dat je óók ‘bevergeil’ eet. Een stofje dat naar vanille smaakt en afkomstig is van de anus van bevers. Jep, dat lees je goed.